Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Ber Kraftstraat 5

Onder bod € 500.000,- k.k.

Op een mooie locatie gelegen in de geliefde woonwijk Scharn-Noord, halfvrijstaand woonhuis met vier slaapkamers, garage, ruime oprit en tuin op het Oosten.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Scharn-Noord en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht. De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Ruime lichte entrée/hal, geheel betegeld toilet voorzien van een hangcloset en een fonteintje open trapopgang naar 2e verdieping. Lichte ruime woonkamer (circa 45m2) voorzien een prachtige afzelia parketvloer, gashaard en dubbele openslaande tuindeuren welke toegang bieden tot de tuin. Moderne grijze hoek keuken met composiet aanrechtblad en voorzien van spoelbak, vaatwasser, koelkast, 5-pits gaskookplaat, extra brede oven en een afzuigkap. Vanuit de keuken en woonkamer is er rechtstreeks toegang tot de tuin. De achtertuin, is fraai aangelegd en beschikt over veel privacy. Zonwering over de volledige breedte van het huis. De garage (circa 20m2) is toegankelijk vanuit de tuin en vanaf de oprit en is voorzien van een kantelpoort en carport.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en een seperaat toilet. Slaapkamer I (4.59 x 3.62) met veel lichtinval door grote raampartij aan de voorkant van het huis. Witte moderne badkamer (2.30 x 2.42) met hoekligbad, douche, dubbele wastafel en design radiator. Slaapkamer II (circa 2.42 x 4.68), slaapkamer III (2.96 x 3.10).

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping, lichte zolderruimte slaapkamer IV (circa 40 m2) door groot velux dakraam en alwaar c.v.-ketel (eigendom, 2016). Met ruime berging in de knieschotten.

Algemeen:
Bouwjaar: 2001.
Perceeloppervlakte: 265 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 152 m2, inhoud: 636 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Energielabel: B.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek