Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Bellomontedomein 6

Op een centraal gelegen locatie bevindt zich deze royale tussengelegen instapklare stadswoning, met blijvend vrij uitzicht aan de voorzijde. De woning beschikt over vier slaapkamers, keuken, moderne badkamer, verzorgde onderhoudsvriendelijke tuin met achterom garage.

Typering:
De woning is gelegen in het zuidoosten van Maastricht, in het stadsdeel "Randwijck" en op loop- en fietsafstand van het centrum. Station Randwijck, diverse kantoren, het MECC en het Academisch Ziekenhuis zijn op 3 à 5 minuten loop- en fietsafstand. Door de ondertunneling zeer goede en snelle verbindingen met de A2 en de A79. Diverse winkelvoorzieningen, scholen, sportvoorzieningen en natuurgebied de Kleine Weerd liggen in de directe omgeving.

Begane grond:
Via entree met luifel toegang tot de hal met garderobe, verdiepingstrap, toiletruimte met toilet en fonteintje en de meterkast. Zonnige woonkamer met open keuken (totaal circa 38 m2) voorzien van een mooie laminaat vloer. Keuken voorzien van composiet aanrechtblad, 5-pits gaskookplaat, koelkast, afzuigkap, combi-oven-magnetron en vaatwasser. Vanuit de woonkamer en vanuit de keuken komt u in de verzorgde onderhoudsvriendelijke tuin. Via de tuin komt u in de garage (5.95 x 2.80). Deze garage heeft een sectionaalpoort en separate toegangsdeur aan de zijkant. De tuin bied mogelijkheid tot het realiseren van een extra parkeerplaats.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.65 x 3.12), slaapkamer II (4.65 x 2.69), moderne ruime badkamer (2.99 x 2.69) voorzien van ligbad, douche, toilet, badkamermeubel en designradiator, slaapkamer III ( 3.12 x 2.04). Gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Vaste trap naar riante verdieping. Deze multifunctionele ruimte met veel lichtinval kan dienst doen als slaapkamer IV (7.74 x 5.88), eventueel slaapkamer V, atelier of kantoor aan huis. De ruimte is voorzien van een mooie pvc vloer, aansluiting wasmachine en opstelplaats CV-Ketel (eigendom, bouwjaar 2008).

Algemeen:
Bouwjaar: 1990.
Perceeloppervlakte: ±158m2.
Gebruiksoppervlakte wonen 137 m², inhoud 448 m³.
De woning is voorzien van dubbel glas, hardhouten kozijnen, gevel isolatie en ankerloze spouwmuren.
Energielabel: C
VvE bijdrage: €300,- per jaar (reservering onderhoud binnenterrein, opstalverzekering, glasverzekering).
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek