Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Bellomontedomein 22

Op een centraal gelegen locatie bevindt zich deze tussengelegen stadswoning. De woning beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers, terras aan de voorzijde van de woning (circa 13m2), achtertuin met achterom, separate berging en een parkeerplaats op een gemeenschappelijk parkeerterrein (zwerfplek).

Typering:
De woning is gelegen in het zuidoosten van Maastricht, in het stadsdeel "Randwijck" en op loop- en fietsafstand van het centrum. Station Randwijck, diverse kantoren, het MECC en het Academisch Ziekenhuis zijn op 3 à 5 minuten loop- en fietsafstand. Door de ondertunneling zeer goede en snelle verbindingen met de A2 en de A79. Diverse winkelvoorzieningen, scholen, sportvoorzieningen en natuurgebied de Kleine Weerd liggen in de directe omgeving.

Begane grond:
Hal/entree met meterkast, toilet en fonteintje, trapkast, woonkamer met open keuken (totaal circa 35 m2) voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser en spoelbak. Vanuit de woonkamer, voorzien van lichte laminaatvloer, heeft u toegang tot het terras aan de voorzijde van de woning (circa 13m2). Vanuit de woonkamer/keuken komt u via een bordes in de besloten tuin alwaar via pad toegang tot de berging (3,00 x 2,00) en parkeerterrein.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (5,18 x 2,68), slaapkamer II (4,25 x 2,90) met toegang tot balkon aan de voorzijde (circa 3m2), badkamer I (3,14x2,06) voorzien van ligbad, vaste wastafel en toilet. De gehele eerste verdieping met uitzondering van de badkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer.

2e verdieping:
Vaste trap naar riante 2e verdieping alwaar overloop, slaapkamer III (3,07 x 3,18) slaapkamer IV (2,68x3,76), slaapkamer V (circa 7m2), badkamer II (2,68 x 2,06) voorzien van douche, vaste wastafel in badmeubel, aansluitingen witgoed en opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2015). De gehele tweede verdieping met uitzondering van de badkamer is voorzien van een lichte laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1988
Perceeloppervlakte: 89m2
Gebruiksoppervlakte wonen 120 m², inhoud 394 m³.
De woning is voorzien van dubbel glas, dakisolatie en spouwmuurisolatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek