Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Bellefroidlunet 5 C

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique op de 2e verdieping gelegen ruim en modern appartement met 2 slaapkamers, 2 badkamer en 2 balkons en een privéparkeerplaats.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 2e verdieping in Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het nieuwe stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
Privéberging (2,78 x 1,51), gezamenlijke fietsenkelder en een privéparkeerplaats nr. 18, in de parkeergarage welke middels elektrisch bedienbare poort te bereiken is.

Begane grond:
De nette centrale hal is voorzien van een lift, trappenhuis, brievenbussen unit en bellentableau met videofoon.

2e verdieping:
Ruime entree/hal (circa 10 m2) met volledig betegelde toiletruimte alwaar wandcloset met fonteintje, berging (2,53 x 0,92) met WTW-installatie en aansluiting witgoed, woonkamer (circa 40 m2) met veel lichtinval door de vele raampartijen, toegang tot het balkon/wintertuin (5,17 x 2,05) met mooi vrij uitzicht op de binnentuin, semi-open keuken welke is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast en veel kastruimte, slaapkamer I (5,17 x 3,77) met veel licht, met toegang naar badkamer I (2,70 x 2,77) voorzien van ligbad, hangtoilet en wastafel in meubel, slaapkamer II (2,39 x 3,77) badkamer II (2,70 x 0,91) volledig betegeld met douche en wastafel, bereikbaar vanuit de hal. De slaapkamers bieden via de openslaande ramen toegang naar het tweede balkon gelegen aan de Bellefroidlunet (9,45 x 0,92). Het gehele appartement is voorzien van een houten vloer, met uitzondering van de beide badkamers, toilet en berging.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 99 m2, inhoud: circa 309 m3.
Het appartement is voorzien van stadsverwarming, houten kozijnen met dubbele beglazing en een WTW-installatie.
Energielabel: B.
VvE bijdrage:
Appartement: circa € 164,35 per maand.
Berging: circa € 5,87 per maand.
Parkeerplaats (nr. 18): circa € 19,56 per maand.
Totaal: circa € 189,78 per maand.
Projectnotaris: AchtenvanGent Notarissen te Maastricht.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek