Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Bellefroidlunet 3 F

Stijlvol, comfortabel en levensloopbestendig wonen in het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique. Dit penthouse op de 5e verdieping van maar liefst 165m2 heeft alle denkbare luxe en is in 2019 gemoderniseerd met gebruik van hoogwaardige materialen. Er zijn maar liefst drie slaapkamers, twee luxe badkamers, een dakterras van ruim 33m2 en meerdere bergingen. Bij het penthouse hoort een privéparkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage. Vanuit de woonkamer en slaapkamers kijkt u uit over Céramique en ziet u de contouren van het Heuvelland.

Typering:
Dit appartement is gelegen op de 5e verdieping van het fraaie appartementencomplex Résidence Sonneville in de wijk Céramique. In Céramique gaan wonen, werken, uitgaan, cultuur en winkelen hand in hand. Een optimale bereikbaarheid en de vele voorzieningen maken het stadsdeel tot een plezierige leefomgeving. Het is dan ook een prachtig stuk Maastricht dat nergens zijn gelijke vindt!

Souterrain:
In het souterrain zijn een privéberging (circa 8 m2), een gezamenlijke fietsenberging en de parkeergarage. Parkeerplaats nummer 60 behoort tot het penthouse. Ook aan veiligheid is gedacht want de parkeergarage is voorzien van een elektrisch bedienbare poort, die u met een afstandsbediening kunt openen.

Begane grond:
Résidence Sonneville heeft een prachtige entree die in verbinding staat met de centrale hal. Hier ziet u de lift, het trappenhuis, de brievenbussen en het bellentableau met videofoon. Het appartementengebouw heeft een eigen milieuperron en een uitstekend onderhouden, gezamenlijke tuin met een afsluitbare poort.

5e verdieping:
Dit luxe appartement heeft een ruime entree (circa 14 m2) voorzien van een houten parketvloer, die ook in de woonkamer en slaapkamers doorloopt. Vanuit de hal zijn de wasruimte, toiletruimte met fonteintje, de woonkamer, slaapkamers en beide badkamers te bereiken. In de berging hangt de WTW-unit (vernieuwd in 2019) en de wasruimte biedt ruimte aan de wasapparatuur.

De woonkamer van circa 53m2 heeft één openslaande deur naar het dakterras en meerdere ramen en een prachtig plafond met een hoogte van maximaal 4.27 meter. Airconditioning zorgt voor een aangenaam woonklimaat en door de vele ramen valt veel licht naar binnen. Het dakterras (circa 33m2) voorzien van zonnescherm biedt veel privacy en de aansluitende berging (circa 6m2) is in gebruik als hobbyruimte.

Bij het eetgedeelte is een doorgang naar de fraaie eetkeuken met uitzicht over het gemeenschappelijke binnenterrein. De op maat gemaakte keuken in hoekopstelling is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur: een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en een koelkast.

Vanuit de hal zijn drie slaapkamers te bereiken. De masterbedroom is maar liefst 32m2 en heeft een groot raampartij met fraai uitzicht over Céramique. U kunt zelfs de contouren van het Heuvelland zien. De tweede en derde slaapkamer zijn 13.7m2 groot en een Frans balkon met openslaande deuren zorgt in beide slaapkamers voor fraai lichtinval.

De luxe badkamer die grenst aan de masterbedroom is ingedeeld met een inloopdouche, toilet, bidet, een dubbel wastafelmeubel en een designradiator. Voor inwonende kinderen en logées is de tweede badkamer perfect. Deze eveneens luxe uitgevoerde ruimte is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en een designradiator.

Algemeen:
Bouwjaar: 1998.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 165 m2, inhoud: circa 625 m3.
Het appartement is vrijwel geheel gemoderniseerd in 2019 en voorzien van stadsverwarming, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en een WTW-installatie.
Energielabel: A.
VvE bijdrage: appartement, berging, parkeerplaats (nr. 60): circa € 316,94 per maand.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek