Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Banniersborg 65

Op een fraaie locatie aan de rand van de woonwijk De Heeg en tegen de Nieuwbouwwijk “Vroendaal” gelegen deze tussengelegen woning met oprit, carport, berging, 3 slaapkamers, badkamer en tuin met terras oostelijk gesitueerd.

Typering:
Deze rustig gelegen tussenwoning met grote speelweide om de hoek is nabij alle voorzieningen zoals diverse winkels, scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs), het Academisch Ziekenhuis (UMC+), goede uitvalswegen richting (historisch) centrum en de A2, tevens diverse recreatie mogelijkheden en openbaar vervoersmogelijkheden aan de rand van een natuur- en wandelgebied.

Begane grond:
Entree/ hal voorzien van tegelvloer, meterkast en toilet met fonteintje. De doorzon woonkamer (circa 28 m²) is voorzien van een tegelvloer en zonneluifel aan de voorzijde, de open keuken (3.26 x 2.06) is voorzien van een aanrechtcombinatie met 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, oven, losse koelkast en toegang tot de trapberging. Vanuit de keuken is de oostelijk gesitueerde achtertuin bereikbaar voorzien van grote zonneluifel. Aan de voorzijde van de woning is de carport met berging (2.34 x 3.02).

1e verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, badkamer (1.93 x 2.90) voorzien van douche, vaste wastafel en witgoedaansluitingen, slaapkamer I (3.50 x 3.88) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer II (4.67 x 2.91) voorzien van vloerbedekking en slaapkamer III (3.52 x 2.52) voorzien van laminaatvloer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping (3.48 x 5.50) alwaar opstelplaats CV-ketel (huur, bouwjaar 2010).

Algemeen:
Bouwjaar: 1977.
Perceeloppervlakte: 182 m².
Gebruiksoppervlakte wonen: 95 m², inhoud 389 m³.
De woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie en grotendeels hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek