Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Baanderthoeve 4

Op een mooie locatie gelegen in de geliefde wijk Amby, halfvrijstaand woonhuis met vier slaapkamers, ruime zolder, garage en tuin op het zuiden.

Typering:
Deze woning is gelegen in de kindvriendelijke Maastrichtse woonwijk Amby en op slechts 10 minuten fietsen van het historisch centrum van Maastricht.
De locatie met veel openbaar groen is rustig en zondermeer goed te noemen. Er zijn diverse winkels, openbaar vervoersvoorzieningen, sportvelden en (internationale) scholen in de directe nabijheid. Ook de aansluiting op meerdere uitvalswegen richting Eindhoven, Luik en Heerlen zijn goed bereikbaar.

Begane grond:
Entree voorzien overkapping, hal, meterkast, toilet met wandcloset en fonteintje, leefruimte (circa 46 m2) voorzien van parketvloer met open moderne keuken (bouwjaar 2021) alwaar aanrechtcombinatie voorzien van koelkast, combi-oven, spoelbak, inductieplaat met ingebouwde afzuiging. Vanuit de woonkamer/keuken toegang tot de fraai aangelegde tuin/terras welke zuidelijk is gesitueerd voorzien van overkapping met lichtkoepel, garage (circa 15 m2) voorzien van vaste kastenwand en elektrische kantelpoort.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.78 x 3.62), moderne badkamer (4.75 x 1.79) voorzien van dubbel wastafelmeubel, ligbad, wandcloset, inloopdouche en designradiator, slaapkamer II (circa 13 m2), slaapkamer III (2.00 x 3.01). De verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping, slaapkamer IV (2.49 x 5.53) voorzien van kasten in de knieschotten en separate zolderruimte alwaar c.v.-ketel (huur bouwjaar 2019) en aansluiting witgoed.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1994
Perceeloppervlakte: 236 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 137 m2, inhoud: 559 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Aanvaarding: oktober 2021

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek