Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Aldegondaplantsoen 21

Moderne eengezinswoning met vrij uitzicht over plantsoen en gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Scharn met berging, carport en tuin met vrije achterom gesitueerd op het westen.

Typering:
In de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap gelegen en toch direct bij alle voorzieningen (zoals het AZM, scholen, winkels en recreatievoorzieningen). Dankzij uitstekende verbindingen is de binnenstad goed te bereiken per bus, fiets en auto, alsmede de op- en afritten van de autosnelwegen zijn in de directe nabijheid.

Begane grond:
Ruime entree, meterkast, wasruimte (1,84 x 1,60) alwaar aansluiting wasmachine en wasdroger, toiletruimte met toilet en fonteintje, leefruimte (totaal circa 43 m2) bestaande uit woonkamer met laminaatvloer, trapkast, keuken met aanrechtcombinatie voorzien van diverse apparatuur en eetkamer aan de voorzijde met uitzicht over het plantsoen, besloten tuin, berging (3,80 x 2,48) met carport (6,30 x 3,20)/parkeerplaats.

1e verdieping:
Overloop, studeer/slaapkamer I (circa 16 m2) met vide, slaapkamer II (5,05 x 2,99) volledig betegelde badkamer (3,95 x 1,91) voorzien van toilet, douche, vaste wastafel en ligbad.

2e verdieping:
Overloop, slaapkamer III (5,06 x 3,08), 2e badkamer (circa 4,5 m2) voorzien van toilet, douche en vaste wastafel, CV-ruimte alwaar CV-gas combiketel (2003, eigendom) en unit WTW. Via de overloop is op het plat dak de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren van circa 25 m2.

Algemeen:
Bouwjaar: 2003. 
Perceeloppervlakte: 139 m2. 
Gebruiksoppervlakte wonen: 147 m2, inhoud: 509 m3
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dakisolatie en spouwmuurisolatie, WTW installatie.
Energielabel: B.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek