Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | Adelbert van Scharnlaan R 1

In de gewilde Maastrichtse woonwijk Scharn gelegen instapklaar appartement, op de eerste verdieping met twee slaapkamers, balkon op het Zuiden gelegen en ruime privé berging.

Typering:
Het appartement is gelegen in de directe nabijheid van diverse winkels, openbare vervoersvoorzieningen, sportvelden en scholen. Scharn ligt op circa 2,5 kilometer van het centrum van Maastricht, terwijl de bereikbaarheid van de A2 en de Maastrichtse ringweg (N278) goed is.

Souterrain:
Ruime privé berging (3,96 x 3,77).

Entree:
Bellentableau en brievenbus.

Eerste verdieping:
Entree/hal voorzien van laminaatvloer, modern toilet met hangcloset en fonteintje. Doorzon woonkamer (circa 37 m2) voorzien van laminaatvloer en toegang tot balkon aan de achterzijde (gelegen op het Zuiden), open keuken (bouwjaar 2007), aanrechtcombinatie met 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, spoelbak, koel/vries combi en hete lucht oven, gedeeltelijk betegelde badkamer (4,00 x 2,27) met wastafel en inloopdouche alwaar elektrische boiler (huur 2020) en aansluiting witgoed, slaapkamer I (4,06 x 3,02) en slaapkamer II (4,00 x 2,27) beide voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 74 m2, exclusief circa 15 m2 berging in souterrain, inhoud: circa 244 m3.
Servicekosten VvE: € 227,- p.m., inclusief voorschot gas (verwarming) en water.
Het appartement is geheel voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek