Opnieuw zoeken

MAASTRICHT | 2 herenhuizen Bilserbaan

Koopprijs € 749.800,- v.o.n.

Midden tussen de historische bebouwing aan de Bilserbaan in de wijk Brusselsepoort worden twee herenhuizen gerealiseerd in jaren dertig stijl.

De wijk Brusselsepoort is een dynamische wijk met een grote diversiteit aan bebouwing. De herenhuizen zijn ontworpen met ruime afmetingen passend bij de jaren dertig stijl van de vorige eeuw en gebouwd met de gemakken van vandaag. Garantie voor prettig comfort en ruimte.

Genieten van het stadse leven is niet ver weg, het centrum van Maastricht is bereikbaar binnen loopafstand. Het winkelcentrum Brusselsepoort ligt op korte afstand en nagenoeg naast de deur liggen de Hoge Fronten om heerlijk de natuur op te zoeken.

Achter de woningen worden een aantal garages gerealiseerd. De prijs per woning is inclusief twee garageboxen. De overige garages worden te koop aangeboden aan de directe buren. De in- en uitgang van de garages bevindt zich aan de Bilserbaan. Het achterterrein is alleen toegankelijk voor de eigenaren van de garages middels een elektrische poort.

Begane grond
De plattegronden hebben de klassieke dertigerjaren indeling met een ruime hal en trap. Een woonkamer ensuite met schuifdeuren geeft toegang tot een moderne keuken. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en geeft een mooi overzicht over woonkamer en tuin. Het open karakter zorgt voor licht en lucht in de ruimte. De keuken wordt op maat gemaakt door een interieurbouwer met A-klasse apparatuur. De afwerking van de kasten zijn naar smaak aan te passen. Naast de keuken bevindt zicht de toegang tot de bijkeuken. Een grote glaspartij tot op de grond in de achtergevel zorgt voor een optimaal contact met de tuin.

Verdieping 1
Op de eerste verdieping worden twee ruime slaapkamers gerealiseerd. De slaapkamer aan de straatzijde krijgt een prachtige erker met een mooi uitzicht naar buiten die de kamer een unieke sfeer geeft. De grote badkamer heeft een ligbad, inloopdouche en extra ruime wastafel. Aan de overzijde komt een separaat toilet met een tweede douche en wastafel. Het aangeboden sanitair is van het merk Optima van firma Schonkeren. Naar wens kunnen tegen verrekening wijzigingen hierin worden aangebracht.

Verdieping 2
Op de tweede verdieping bevinden zich twee slaapkamers. Eén met een dakkapel en één met twee Velux dakramen. Een extra toilet, berging en technische ruimte zijn ook voorzien op deze verdieping.

Algemeen
De woning zijn duurzaam afgewerkt en worden standaard voorzien van gevelisolatie, dubbel glas (HR++), houten kozijnen, zinken goot, stompe deuren, WTW Ventilatiesysteem, vloerverwarming, luchtwarmtepomp en 4 PV-panelen. De wanden en plafonds zijn standaard voorzien van stucwerk.

Projectnotaris: AchtenvanGent notarissen

Woning 1: VERKOCHT
Woning 2: VERKOCHT

Brochure: 2 Herenhuizen Bilserbaan

 

 

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek