Opnieuw zoeken

GRONSVELD | Baroniestraat 6

Op een goede locatie in Rijckholt/Gronsveld en gunstig gelegen ten opzichte van Maastricht (onder andere het MUMC en de UM) gelegen vrijstaand woonhuis met drie slaapkamers (mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer),balkon, garage, 2 kelders, ruime oprit en ruime tuin met veel privacy gelegen op het westen.

Typering:
Gelegen in het kerkdorp Gronsveld welk bekend is om zijn rijk verenigingsleven en de ligging aan de voet van het Savelsbos. In de nabije omgeving bevinden zich goede voorzieningen op het gebied van scholen, winkels, recreatie en openbaar vervoer. Goede uitvals- en verbindingswegen naar Maastricht (met MUMC, Universiteit, Mecc), Luik, Heerlen en Aken.

Souterrain:
Kelder I (4.71 x 3.11) en kelder II (4.21 x 3.11), beide voorzien van koekoek, onder de woonkamer is de woning voorzien van een hoge kruipruimte met afgewerkte betonnen vloer.

Begane grond:
Ruime betegelde hal, meterkast, toilet met fonteintje, garderobe, woonkamer (8.99 x 3.96) voorzien van parketvloer, gashaard en veel lichtinval, open keuken (4.19 x 3.09) met tegelvloer, aanrechtcombinatie, koelkast, vaatwasser, oven, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap, raam voorzien van rolluik, bijkeuken (2.04 x 3.09) alwaar aanrecht met warm en koud water, aansluiting gastoestel en aansluiting witgoed en vaste kast. Vanuit de bijkeuken toegang tot de grote L-vormige garage (circa 31 m2) met zolderopslag, waterkraan en afvoerputje aanwezig. Vanuit woonkamer, bijkeuken en garage toegang naar de ruime tuin met achterom en toegang via de zijkant van de woning, gelegen op het westen, met overkapping en zonnescherm, voorzien van klein houten schuurtje bruikbaar als buitenberging.

Eerste verdieping:
Overloop, L-vormige slaapkamer I (ca. 7,9 m2), slaapkamer II (3.90 x 3.10), slaapkamer III (3.90 x 4.81) met vaste wastafel en toegang tot het balkon middels openslaande deuren, betegelde badkamer (3.07 x 3.08) voorzien van toilet, bidet, ligbad en vaste wastafel. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking (met uitzondering van de badkamer).

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderverdieping alwaar cv-ketel (huur met flexibel contract, 2018) met bergruimte en mogelijkheid tot het realiseren van vierde slaapkamer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1990.
Perceeloppervlakte: 475 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 158 m2 (excl. kelder 28 m2), inhoud: 809 m3.
Energielabel: B
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, met uitzondering van de garage en kelder. Alle verdiepingsvloeren zijn van beton.
Aanvaarding: per direct mogelijk, in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek