Opnieuw zoeken

GEULLE | Processieweg 1

Op een sfeervolle en landelijke locatie in het Meerssens kerkdorp Geulle gelegen halfvrijstaand instapklaar en verrassend, splitlevel woonhuis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, oprit naar inpandige ruime garage en riante tuin westelijk gelegen.

Typering:
Deze woning is landelijk gelegen in Geulle beneden. Geulle maakt deel uit van de gemeente Meerssen. Meerssen met al haar voorzieningen, alsmede het centrum van Maastricht zijn goed bereikbaar per auto, fiets en de streekbus. De op- en afritten van de autosnelwegen liggen eveneens op steenworp afstand. Een unieke gelegenheid om landelijk te wonen met optimale privacy!

Souterrain:
Kelderruimte I (2,94 x 3,28) voorzien van tegelvloer, kelderruimte II (2,69 x 3,30) voorzien van tegelvloer, kelderruimte III (2,87 x 2,64) alwaar CV ketel (eigendom, 2020) en aansluiting witgoed en uitgang naar tuin, berging (1,06 x 1,20).

Begane grond:
Ruime entree/hal (circa 7m2) met garderobe, meterkast, geheel betegeld toilet met fonteintje, woonkamer (circa 37 m2) voorzien van voorzethaard, schuifpui naar de achtertuin. Middels een aantal treden is de gesloten leefkeuken (circa 12m2) te bereiken welke is voorzien van een moderne aanrechtcombinatie met koelkast, oven, vaatwasser, spoelbak, keramische kookplaat en afzuigkap, middels deur is de grote achtertuin met overkapping (3,81 x 1,97) te bereiken. De fraai aangelegde riante tevens onderhoudsvriendelijke tuin is westelijk gelegen. Zeer ruime garage (circa 30 m2), Berging (3,23 x 2,75), vanuit de tuin en garage te bereiken.

De begane grond is voorzien van tegelvloer en vloerverwarming in entree en keuken.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,86 x 2,65), slaapkamer II (3,55 x 4,04) voorzien van laminaatvloer, moderne badkamer I (2,62 x 4,02) voorzien van inloopdouche, designradiator en dubbel vast wastafelmeubel, badkamer II (circa 4 m2) voorzien van ligbad en wandcloset, slaapkamer III (circa 15 m2) met vaste wastafel, slaapkamer IV (2,86 x 2,65) voorzien van linoleum, vaste wastafel en vaste kast.

Slaapkamers I, II en III en portaal zijn voorzien van laminaatvloeren.
Slaapkamers III en IV zijn voorzien van vloerverwarming.

2e Zolder:
Middels vlizotrap vanaf overloop te bereiken zolderruimte (circa 11 m2).

Algemeen:
Bouwjaar: 1967 (2012 gemoderniseerd).
Perceeloppervlakte: 405 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 150 m2, inhoud circa 776 m3.
Energielabel: B.
Geïsoleerde dak (beperkt) en na- geïsoleerde spouwmuur, grotendeels voorzien van rolluiken, houten kozijnen met dubbele beglazing, 12 zonnepanelen (huur, 2019, €65,= per maand, opbrengst circa 3.500 KWh per jaar).
Asbesthoudende materialen: eterniet dakbeschot.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek