Opnieuw zoeken

GEULLE | Graaf Wolter Hoenstraat 26

Op een mooie landelijke locatie gelegen, goed onderhouden, halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, ruime doorzon woonkamer, moderne keuken, geheel omsloten tuin (noord-west gesitueerd) met optimale privacy voorzien van overkapping en ruime garage.

Typering:
Geulle is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Meerssen. De autosnelwegen richting Eindhoven, Heerlen, Aken en Maastricht-Luik liggen in de directe nabijheid. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 8 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree, meterkast, toilet met fonteintje, ruime doorzon woonkamer (circa 3.88 x 7.43) met schuifpui naar het terras, semi open keuken (circa 1.89 x 2.33) alwaar moderne aanrechtcombinatie (2015) voorzien van spoelbak, wasemkap, koelkast, 5 pits-gaskookplaat, aangelegde tuin noord-west gesitueerd voorzien van overkapping en toegang naar de garage (7.80 x 2.66) met kantelpoort.
De gehele begane grond is voorzien van een grindvloer (geseald) met vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,95 x 3,99) slaapkamer II (3,92 x 3,33) slaapkamer III (1,81 x 3,31), badkamer (2.78 x 1.84) alwaar ligbad, douche combi, wastafel in meubel, wandcloset en designradiator.
De gehele 1e verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder alwaar opstelplaats CV (2015, eigendom) en aansluiting wasmachine en droger, slaapkamer IV (3.55 x 3.89) voorzien van dakraam en berging in knieschot. De gehele 2e verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de CV/wasruimte.

Algemeen:
Bouwjaar: 1977.
Perceeloppervlakte: circa 295 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 109 m2. Inhoud: circa 442 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing HR++.
Energielabel C.
Aanvaarding : Eind februari 2020.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek