Opnieuw zoeken

EIJSDEN | Jacques Lebel 14

Op een goede locatie gelegen halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, zolder, berging, eigen oprit en tuin westelijk gelegen met achterom.

Typering:
Deze woning is gelegen in Poelveld. De woning ligt op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het Academisch ziekenhuis is goed en snel bereikbaar. Eijsden is een sfeervolle forensengemeente aan de Maas met een karakteristieke kern. (Sport)voorzieningen zijn in ruime mate aanwezig, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed vertoeven is.

Begane grond:
Entree/hal alwaar meterkast en toilet met fonteintje. Via de hal te bereiken living bestaande uit woonkamer (3.75 x 8.09), open keuken (1.99 x 2.63) met eenvoudig aanrechtblok voorzien van 4-pits gasfornuis, afzuigkap, combi-magnetron en spoelbak. Middels openslaande deur toegang tot de tuin gelegen op het westen met buitenberging, oprit en achterom.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.03 x 4.19), slaapkamer II (circa 9 m2) slaapkamer III (circa 8 m2) en badkamer (2.02 x 2.63) voorzien van vaste wastafel, bad/douche-combinatie, toilet en aansluiting witgoed.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken bergzolder alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, 2011).

Algemeen:
Bouwjaar: 1992.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 83 m2, inhoud: circa 363 m3.
Dakisolatie en spouwmuurisolatie, kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
Energielabel: B.
Projectnotaris: Achten en van Gent te Maastricht. 
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek