Opnieuw zoeken

EIJSDEN | Achter de Lang Haag 37

Op een goede locatie gelegen halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, ruime zolder, onderhoudsvriendelijke tuin met berging en achterom.

Typering:
Deze woning is gelegen in Eijsden (Breust). De woning ligt op een prima locatie en ligt gunstig gesitueerd ten opzichte van Maastricht en de uitvalswegen naar Luik en Eindhoven. Met name Randwyck met al haar kantoren en het MUMC is goed en snel bereikbaar. Eijsden is een sfeervolle forensengemeente aan de Maas met een gezellige karakteristieke kern. (Sport)voorzieningen en winkels zijn in ruime mate aanwezig alsmede basisscholen, waardoor Eijsden een bijzonder woon- en leefklimaat heeft alwaar het goed vertoeven is.

Begane grond:
Entree/hal alwaar meterkast en kast. Via de hal te bereiken ruime leefruimte (36 m2) met veel lichtinval, open keuken voorzien van een aanrechtblok met spoelbak. Vanuit de leefruimte is het portaal te bereiken alwaar de toiletruimte voorzien van toilet met fonteintje en beklede trap naar de 1ste verdieping. Vanuit de keuken is er toegang naar de ruime onderhoudsvriendelijke tuin welke voorzien is van een zij-ingang, achterom en een buitenberging. De begane grond is voorzien van een tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,99 x 3,90), ruime slaapkamer II (4,44 x 2,99) slaapkamer III (3,45 x 1,81) en badkamer (2,68 x 1,80) voorzien van vaste wastafel, douche, toilet en aansluitingen witgoed. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken ruime zolder met opstelplaats CV ketel (eigendom) en mechanische ventilatie-unit.

Algemeen:
Bouwjaar: 1984.
Woonoppervlakte: circa 84 m2 (excl. zolder), inhoud: circa 360 m3 (inclusief zolder).
Energielabel: C.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie en kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing.
Het perceel dient nog te worden ingemeten, deze kosten zijn voor rekening van de koper.
Projectnotaris: Achten en van Gent te Maastricht
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek