Opnieuw zoeken

ECKELRADE | Misericorde 18

Rustig gelegen instapklare, duurzaam gebouwde twee-onder-een-kap woning met 3 slaapkamers, ruime zolder, fraai aangelegde tuin en garage.

Typering:
In het Zuid-Limburgse Heuvellandschap is het kleine, gezellige dorp Eckelrade (gemeente Eijsden-Margraten) gelegen. Eckelrade ligt op nog geen 10 minuten afstand van hartje Maastricht.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast, toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de ruime leefruimte (circa 49 m2) doorzonwoonkamer voorzien van grindvloer en vloerverwarming, trapkast, open keuken met modern keukenblok voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, composiet aanrechtblad, stoomoven, combi-magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer, openslaande tuindeuren naar de fraai aangelegde tuin met ruim terras op het oosten voorzien van tuinberging (2.95 x 2.95) en toegang tot de garage (2.95 x 6.02) voorzien van sectionale poort met afstandsbediening, ruime oprit alwaar plek is voor twee auto’s.

1e verdieping:
Dubbele overloop, slaapkamer I (circa 8 m2), slaapkamer II (circa 10 m2), geheel betegelde moderne badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel in meubel en wandcloset, slaapkamer III (circa 14,5 m2). De verdieping is voorzien van grindvloer met vloerverwarming.

2e verdieping:
Vaste trap naar de ruime zolderverdieping (4.70 x 5.17) voorzien van een novilon vloer (mogelijkheid tot realiseren 4e slaapkamer), dakraam, aansluiting witgoed en opstelplaats CV ketel (eigendom 2014) en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 2014
Perceeloppervlakte: circa 224 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 137 m2, inhoud: 562 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, muur -en vloerisolatie, mechanische ventilatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Energielabel: A++. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek