Opnieuw zoeken

ECKELRADE | Dorpsstraat 73

Rustig gelegen te moderniseren halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers, berging en ruime tuin met veel privacy grenzend aan weilanden.

Typering:
In het Zuid-Limburgse Heuvellandschap is het kleine, gezellige dorp Eckelrade (gemeente Eijsden-Margraten) gelegen. Eckelrade ligt op nog geen 10 minuten afstand van hartje Maastricht.

Souterrain:
Vanuit de woonkamer is de provisiekelder te bereiken.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer (8.27 x 3.35) voorzien van lichte laminaatvloer, semi-open keuken (2.99 x 3.50) met eenvoudig keukenblok, de keuken is voorzien van een tegelvloer. Vanuit keuken toegang tot lange gang alwaar toiletruimte met closet en fonteintje, badkamer (1.95 x 1.18)voorzien van douche en wastafel, berging (2.95 x 2.22) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2012). Vanuit berging en keuken toegang tot ruime tuin met veel privacy grenzend aan weilanden.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (circa 13 m2) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer II (circa 10 m2) voorzien van parketvloer.

2e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer III (3.31 x 4.58, gemeten bij nokhoogte van 1.50m) voorzien van laminaatvloer, dakraam en berging in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1960
Perceeloppervlakte: circa 173 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 117 m2, inhoud: 443 m3.
De woning is voorzien van gedeeltelijke houten kozijnen en gedeeltelijk kunststof kozijnen, dubbele beglazing, dakisolatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is ten allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek