Opnieuw zoeken

CADIER EN KEER | Op de Keereberg Kavel 28

Typering:
Zowel in het voormalige Ursulinenklooster als op het omliggende terrein komt woonplan “Op de Keere Berg”. Dit woonplan bevat 29 comfortabele woningen, meerdere parkeerfaciliteiten en vele groenvoorzieningen. 
In het kloostercomplex en de daarbij behorende oude gymzaal worden 10 riante en tevens karakteristieke woningen gerealiseerd.

Verder worden er 19 nieuwbouwwoningen gebouwd onderverdeeld in 3 woningtypen, comfortabele 2-kappers, ruime stadswoningen en geschakelde woningen waarvan de meeste met een ‘levensloopbestendig’ karakter.

 Het plan ligt op loopafstand van de bebouwde kom van Cadier en Keer. Het historische stadscentrum van Maastricht en de aansluitingen op de autosnelweg A2 (richting Luk, Eindhoven en Heerlen) bevinden zich op enkele autominuten afstand.

De dagelijkse voorzieningen waaronder supermarkten, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn nabij gelegen en makkelijk bereikbaar.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek