Opnieuw zoeken

CADIER EN KEER | Kapelweg 8

Op toplocatie in Cadier en Keer gelegen, deze fraaie, licht en zonnige, vrijstaande villa op ruim perceel gelegen, met uniek uitzicht over een mooi dal, waardoor optimale privacy (geen achterburen). De villa is voorzien van 3 riante slaapkamers en 2 badkamers, brede oprit, ruime garage geschikt voor twee auto’s en onder architectuur aangelegde tuin (Caspar Slijpen) met panoramisch uitzicht over het Limburgse landschap.

Typering:
Cadier & Keer ligt in het prachtige Limburgse heuvellandschap en toch op korte afstand van Maastricht. Maastricht University, MUMC+ en United World College zijn snel bereikbaar en er is een prima busverbinding naar Maastricht, Gulpen en Aken. In Cadier & Keer zijn alle dagelijkse voorzieningen en eveneens prima sportfaciliteiten aanwezig; tevens liggen recreatie/natuurgebieden in de directe omgeving.

Souterrain:
Kelder- / provisieruimte (2.99 x 4.83).

Begane grond:
Voorportaal, ruime representatieve hal (circa 13m2), meterkast, garderobe, wandcloset met fonteintje, gesloten keuken (3.49 X 5.68) met moderne aanrechtcombinatie (Bulthaup) voorzien van gaskookplaat, wasemkap, dubbele spoelbak, granieten aanrechtblad, vaatwasser, koelkast, combi magnetron en oven aangrenzend de bijkeuken (2.65 x 1.60) alwaar aansluiting witgoed en uitstortgootsteen. Riante leefruimte (totaal circa 64 m2) bestaande uit: eetkamer, woonkamer met gashaard en tuinkamer voorzien van grote raampartijen met een schitterend panoramisch uitzicht, diverse terrassen rondom de woning die ofwel de ochtendzon of middagzon benutten, garage met elektrische poort en grote bergzolder bereikbaar vanuit de garage, ruime oprit. De gehele begane grond is voorzien van marmeren plavuizen en vloerverwarming.

Eerste verdieping:
Ruime overloop voorzien van marmeren plavuizen, slaapkamer I (6.27 X 3.99) voorzien van vaste kastenwand, vloerbedekking en schuifpui naar het dak(terras), aangrenzend aan deze slaapkamer de geheel betegelde badkamer I (2.06 X 4.53) voorzien van ligbad en dubbel wastafelmeubel, slaapkamer II (3.30 X 5.86) voorzien van vloerbedekking, badkamer II (1.49 X 2.65) voorzien van een inloopdouche en vast wastafelmeubel, separaat wandcloset en fonteintje. Alle slaapkamers zijn voorzien van een airco inverter systeem ten behoeve van het koelen in de zomer en het verwarmen in de winter.

Tweede verdieping:
Overloop, riante slaapkamer III (circa 17 m2) voorzien van vloerbedekking, vaste kastenwand, berging in knieschot, vast wastafelmeubel, stookruimte alwaar CV combi unit (eigendom, april 2020, Nefit HR45 aquapower plus comfortklasse 6).

Algemeen:
Bouwjaar: 1990.
Perceeloppervlakte: 1550 m2 en alsmede een 1/6 onverdeeld aandeel in de achtergelegen weide (totaal circa 16.000 m2), in de mandelige weilanden bevindt zich een schapenkudde van het mergelland, welke wordt onderhouden door de mandelige eigenaren.
Gebruiksoppervlakte wonen: 258 m², inhoud 1040 m³.
Voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing en alarminstallatie.
Energielabel: C.
Aanvaarding: per direct.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek