Opnieuw zoeken

BUNDE | Vliegenstraat 77

Vraagprijs € 625.000,- k.k.

Geheel gemoderniseerde en mooi uitgebouwde ruime vrijstaande woning met grote leefruimte met veel lichtinval en mogelijkheid tot 5 slaapkamers, centraal in Bunde gelegen.

Typering:
Het pand is voorzien van de meest moderne en duurzame materialen en is gelegen op een ruim perceel. In de (directe) nabijheid zijn diverse winkel- en sportvoorzieningen, terwijl de bereikbaarheid van de op- en afritten van de autosnelwegen A2 (Eindhoven/Luik) en A79 (Maastricht/Heerlen-Aken) goed is. Bunde, behorend tot de Gemeente Meerssen, ligt op ca. 6 kilometer van het centrum van Maastricht en is door middel van trein- en busverbindingen  derhalve uitstekend bereikbaar.

Begane grond:
Entree met garderobe, meterkast en toilet met wandcloset en fonteintje. Vanuit de entree heeft u toegang tot de hal met trapkast en toegang tot de grote leefruimte (totaal 87 m2) met veel lichtinval, bestaande uit een mooie woonkamer en een zeer ruime leefkeuken met kookeiland, alle apparatuur zoals vaatwasser, stoomoven, combi magnetron/oven en klimaatkast voor de wijn (voornoemde apparatuur zijn in 2021 vernieuwd)  en eetkamer. Garage (7,23 x 2,87) met werkput en alwaar aansluiting voor wasapparatuur, hobbyruimte/kantoor/slaapkamer I (4,54 x 2,87) voorzien van laminaatvloer. Ruime mooi aangelegde tuin met vijver en diverse terrassen waarvan één overdekt (circa 15 m2). Aan de voorzijde is de woning voorzien van een ruime oprit en parkeerplaats geschikt voor meerdere auto’s.    

De gehele begane grond is voorzien van parketvloer.

1e verdieping:
Overloop (2,26 x 3,01), slaapkamer II (4,10 x 3,61) met aansluitende garderobekamer/slaapkamer III (2,82 x 3,01), slaapkamer IV (3,63 x 3,46) met balkon, moderne badkamer (3,01 x 2,26) voorzien van inloopdouche, dubbele vaste wastafel in badmeubel, wandcloset en vloerverwarming.

De gehele verdieping is voorzien laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken overloop (2,28 x 2,89), berging (2,85 x 2,26), cv- ruimte (2,89 x 2,82) alwaar cv- installatie (eigendom, 2007), en slaapkamer V (6,04 x 3,79). De verdieping is voorzien van laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1973, geheel gemoderniseerd en uitgebouwd in 2007.
Perceeloppervlakte: 745 m2
Woonoppervlakte: ca. 209 m2, inhoud: ca. 821 m3 (inclusief garage).
De woning is voorzien van dakisolatie (nieuw dak, unidek 2007), spouwisolatie (uitbouw), aluminium kozijnen met dubbele beglazing en een alarminstallatie. Ramen aan de zuidzijde van de woning zijn voorzien van elektrische screens.

Aanvaarding:  in onderling overleg.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

 

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek