Opnieuw zoeken

BUNDE | Steinstraat 41

In de kindvriendelijke wijk "de Burcht" gelegen nette en goed onderhouden halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot realiseren 4e slaapkamer, ruime oprit, garage en onderhoudsvriendelijke tuin voorzien van terras met overkapping.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Ruime oprit, entree, meterkast, wandcloset en fonteintje, ruime leefruimte (totaal circa 39 m2) bestaande uit woonkamer met open keuken voorzien van moderne aanrechtcombinatie (2013, Siematic met Miele apparatuur) voorzien van inductiekookplaat, wasemkap, spoelbak, koelkast, combimagnetron en vaatwasser, vanuit tuin bereikbare ruime garage (6,00 x 2,91) met vliering, onderhoudsvriendelijke tuin met terras en overkapping (circa 16 m2).

De begane grond is voorzien van een mooie grindvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,80 x 3,00) voorzien van dakkapel, slaapkamer II (3,70 x 2,09), slaapkamer III (2,31 x 3,09), moderne badkamer (circa 2000, 2,78 x 2,12) voorzien van vaste wastafel in badmeubel, ligbad/douchecombinatie, wandcloset en designradiator. De eerste verdieping is voorzien van mooie laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken ruime zolder (3,30 x 5,18, mogelijkheid voor 4e slaapkamer) voorzien van vloerbedekking alwaar aansluiting wasmachine/droger, bergruimte in het knieschot, c.v.-gas combi (bouwjaar circa 2011, huur, Volta).

Algemeen:
Bouwjaar: 1989.
Perceeloppervlakte: 258 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 91 m2 (bij realiseren 4e slaapkamer: 108 m2) , inhoud: circa 452 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing (begane grond), mechanische ventilatie en diversen rolluiken.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek