Opnieuw zoeken

BUNDE | Spoorstraat 53

In een mooie straat gelegen vrijstaande gemoderniseerde woning met 3 slaapkamers, ruime oprit, erg mooie en ruime tuin (40 meter diep!!) op het zuidwesten en veel privacy.

Typering:
De woning is aan een mooie straat tegenover het station gelegen, nabij velden en akkers en nabij het wandelgebied langs de Geul. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is circa 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Souterrain:
Provisiekelder (circa 9 m2) en ruime kelder (circa 30 m2, via losse trap te bereiken en gelegen onder de berging op de begane grond).

Begane grond:
Representatieve entree, wandcloset met fonteintje, royale leefruimte (totaal circa 73 m2) bestaande uit woonkamer met gas open haard en semi open keuken met moderne Siematic aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, inductie kookplaat, wasemkap, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast, schuifpui naar ruim terras (circa 45 m2) ruime berging (circa 30 m2) met eenvoudig aanrechtblok, aansluiting witgoed, c.v.-2007 (eigendom) en uitgang naar oprit, praktijkruimte (circa 35 m2 eventueel geschikt als slaapkamer met mogelijkheid badkamer) voorzien van laminaatvloer, mogelijkheid tot plaatsen wandcloset en voorzien van airco, achterom en buitendouche nabij verschillende terrassen, diepe en brede tuin (40 meter diep vanaf schuifpui woonkamer) op het Zuid/Westen. De entree, woonkamer en keuken is voorzien van een parketvloer.

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, separaat wandcloset, slaapkamer I (4,1 x 3,55) slaapkamer II (3,55 x 3,05) met vaste wastafel, badkamer (3,2 x 2,8) voorzien van ligbad, inloopdouche en vaste wastafel.

2e verdieping:
Slaapkamer III (circa 17,5 m2) met dakkapel en berging in spits, berging I met dakkapel en rolluik, berging II, airco in trappenhuis.

Algemeen:
Bouwjaar: 1967.
Perceeloppervlakte: 1121 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 208 m2, inhoud: 924 m3.
Dakisolatie (unidek) deels spouwmuurisolatie en voorzien van dubbele beglazing, diverse rolluiken en screens, kunststof kozijnen.
De woning is voorzien van 24 zonnepanelen met een geschatte opbrengst van 2600 Kwh per jaar.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek