Opnieuw zoeken

BUNDE | Spoorstraat 19

In een mooie straat tegenover station gelegen half vrijstaande authentieke, gemoderniseerde woning met 3 slaapkamers , mooie tuin op het zuidwesten met ruime oprit/beklinkerde plaats en veel privacy.

Typering:
De woning is aan een mooie straat tegenover het station gelegen, nabij velden en akkers en nabij het wandelgebied langs de Geul. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is circa 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Begane grond:
Entree (3.68 x 1.82) met tegelvloer, trappenhuis en meterkast, modern wandcloset, woonkamer (circa 29 m2) voorzien van eiken parketvloer 2019, moderne, ruime leefkeuken (circa 27 m2) met moderne aanrechtcombinatie (2020) voorzien van koelkast, diepvries, vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat, Itho wasemkap, , en combi-oven, en automatisch bedienbaar screen, bijkeuken (1.54 x 2.90) alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats CV combiketel eigendom 2019, overdekt terras met zonwerende platen 6.01 x 4.16) en ledverlichting, vanuit de eetkamer te bereiken middels openslaande kunststofdeuren, mooie aangelegde tuin met ledverlichting en veel privacy. Grote brede afgesloten oprit/beklinkerde plaats, garage (4.05 x 6.20). Poort is elektrisch bedienbaar met twee zenders.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.35 x 3.97), slaapkamer II (4.06 x 3.58), met horren, badkamer (2.20 x 2.70) voorzien van inloopdouche, wandcloset, dubbele wastafel in meubel, designradiator en horren. De 1e verdieping is voorzien van een lichtgrijze laminaatvloer. 2e verdieping: Zolder via vaste trap, slaapkamer III (circa 27 m2) voorzien van laminaatvloer, inbouwspot, screen en vrijstaand ligbad, berging in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1930 (2017-2019 zowel binnen als buitenzijde geheel gerenoveerd/gemoderniseerd).
Perceeloppervlakte: 355 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 160 m2, inhoud: 619 m3
De woning is voorzien van nieuw dak en dakisolatie 2019, gedeelte vloerisolatie, deels spouwmuurisolatie, deels voorzien van rolluiken, horren en screen, geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele HR ++ beglazing.
Aanvaarding: vanaf 1 maart 2021

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek