Opnieuw zoeken

BUNDE | Sint Agnesstraat 9

Aan een rustige straat gelegen, halfvrijstaand woonhuis met twee slaapkamers, oprit en berging, tuin gelegen op het zuid oosten.

Typering:
Het pand is gelegen op een goede locatie in Bunde op steenworp afstand van het St. Agnesplein alwaar winkelvoorzieningen. Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen. Het centrum van Maastricht (6 km) is per auto, bus, fiets en trein goed bereikbaar. Tevens bevindt zich het vliegveld Maastricht- Aachen Airport in de directe nabijheid. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (2.03 x 4.84).

Begane grond:
Entree voorzien van tegelvloer, modern toilet met fonteintje, woonkamer (4,83 x 3.48), gesloten keuken (5.18 x 2.38) alwaar moderne aanrechtcombinatie (2018) voorzien van gaskookplaat, wasemkap, oven, spoelbak, koelkast en afwasmachine, bijkeuken (2.90 x 3.68), alwaar c.v.-ketel (eigendom, circa 2017) en deur naar de oprit en op het zuid/westen gelegen tuin met overdekt terras.

1e verdieping:
Overloop, nieuwe moderne badkamer (2.10 x 3.27) voorzien van douche, toilet en vaste wastafel, slaapkamer I (2.60 x 4.71), slaapkamer II (2.37 x 4.82).

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vlizotrap, zolderruimte (4.86 x 2.0) alwaar geiser.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1958.
Perceeloppervlakte: 250 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 89 m2, inhoud: 374 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk dubbele beglazing. Asbest dakbeschot in hoofdbouw.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek