Opnieuw zoeken

BUNDE | Sint Agnesstraat 11

Op een van de leukste locaties en direct nabij het centrum van Bunde gelegen te moderniseren zeer ruime halfvrijstaande woning met riante uitbouw, 4 slaapkamers, ruime oprit, grote nieuw gebouwde garage (circa 6,29 x 4,11) en mooie tuin met terras. Uitermate geschikt voor de realisatie van een slaapkamer en badkamer op de begane grond!!

Typering:
De woning is gelegen in het centrum van Bunde. Bunde is gelegen nabij velden en akkers en nabij het wandelgebied langs de Geul. Een unieke combinatie van comfortabel wonen in de nabijheid van natuur. De afstand van Bunde naar het centrum van Maastricht is ca. 6 kilometer. Er zijn verder goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Heerlen en Eindhoven en diverse busverbindingen). In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen.

Souterrain:
Kelder (3,60 x 4,72)

Begane grond:
Mooie oprit, entree (circa 7 m2) met tegelvloer toilet, meterkast, zeer ruime woonkamer (circa 60 m2), aansluitend ruime leefkeuken (circa 14 m2) met eenvoudig aanrechtcombinatie, c.v.-gas HR (eigendom), tuin (circa 15 meter diep) met veel privacy en nieuw gebouwde garage (6,29 x 4,11) met kantelpoort.

Het smalste punt van de oprit naar de garage is circa 2,8 meter. De oprit is circa 17 meter diep.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,10 x 2,57) met vaste kast en vaste wastafel, slaapkamer II (4,2 x 2,57) slaapkamer III (3,14 x 3,59) badkamer (2,61 x 1,17) voorzien van douche en vaste wastafel, slaapkamer IV (3,79 x 2,61) met vaste kast

2e verdieping:
Zolder (circa 16 m2, nokhoogte circa 2,55 meter) te bereiken via vlizotrap

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1958.
Perceeloppervlakte: 397 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 146 m2, inhoud: 632 m3.
De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing
Aanvaarding: op korte termijn mogelijk

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek