Opnieuw zoeken

BUNDE | Roggeveldstraat 19

Op een mooie locatie gelegen ruim karakteristiek halfvrijstaand “jaren dertig” woonhuis met mooie architectonische elementen aan de binnenzijde, ruime oprit en garage en een parkachtige en sfeervolle diepe (circa 34 meter diep) tuin gelegen op het zuid/westen. 

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Wijnkelder (4.70 x 2.58).

Begane grond:
Ruime oprit, ruime voortuin, entree, meterkast, mooi trappenhuis en garderobe, mooie lichte leefruimte (totaal circa 60 m2) bestaande uit een voorkamer/eetkamer met erker en harmonica vouwdeuren af te scheiden, zitkamer met kachel, schuifpui en met uitzicht op de parkachtige tuin, moderne keuken voorzien van koelkast, oven, keramische kookplaat, wasemkap en spoelbak, portaal, wandcloset met fonteintje, bijkeuken (4.05 x 3.64) met originele tegelvloer alwaar aansluiting wasmachine en eenvoudige aanrechtblok, mooi terras, ruime garage (4.80 x 4.14) met vliering, loopdeur en elektrische poort.
De woonkamer en keuken is voorzien van een asfalt tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3.69 x 3.19) ouderslaapkamer II (circa 18 m2) met balkon voorzijde badkamer (2.45 x 2.51) voorzien van 2 vaste wastafels, wandcloset, douche en ligbad.

2e verdieping:
Slaapkamer III (2.72 x 2.78), slaapkamer IV (3.02 x 2.72) berging alwaar c.v.-gas 2013 (huur, 10 jaar circa Euro 38,50 per maand).

Algemeen:
Bouwjaar: dertiger jaren, verbouwing/garage 1981.
Perceeloppervlakte: 645 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 174 m2, inhoud: 801 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (na geïsoleerd), gedeeltelijk dubbele beglazing (begane grond) en diverse rolluiken. 8 stuks JA Solar 280 Wp All Black 40 mm zonnepanelen, opbrengst = ca. 1980 Kwh/jaar.
Het dakbeschot en de binnenzijde van de cv ruimte bestaat uit asbesthoudende eternietplaten.
In het perceel is tevens een KIWA gecertificeerde gesaneerde olietank aanwezig.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek