Opnieuw zoeken

BUNDE | Repenhof 2

Op een mooie rustige locatie gelegen, vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, garage en ruime aangelegde tuin met veel privacy.

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Deze bereikbaarheid is ook in de toekomst (gelet op de komende ondertunneling van de A2 traverse) gegarandeerd. Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een waardevaste investering en een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Ruime entree voorzien van granieten tegelvoer, meterkast en toilet met fonteintje. Woonkamer (circa 38 m2) voorzien van gashaard en openslaande deuren naar de fraaie tuin, semi -open keuken (2.75 x 4.84) met moderne aanrechtcombinatie voorzien van granieten aanrechtblad, vaatwasser, combi-oven, spoelbak, inductiekookplaat, koelkast/diepvries en afzuigkap, vanuit de keuken toegang naar de tuin en de garage (2.64 x 6.84). Achterom ruime mooi aangelegde tuin met veel privacy, houten tuinberging (3.42 x 2.90).

1e verdieping:
Ruime overloop voorzien van parketvloer, slaapkamer I (3.29 x 2.76), slaapkamer II (3.73 x 4.50) slaapkamer III (3.73 x 3.24), moderne badkamer (circa 7 m2) voorzien van inloopdouche, bubbelbad, 2 vaste wastafels in badmeubel met granieten blad, designradiator en vloerverwarming. Aansluitend separaat toilet met wandcloset en toegang tot de bergzolder boven de garage.

2e verdieping:
Te bereiken via vaste trap, overloop alwaar toegang naar vierde slaapkamer (3.79 x 3.90) voorzien van Veluxraam en berging in knieschot, berging II alwaar opstelplaats CV- ketel (eigendom, 2007).

Algemeen:
Bouwjaar: 1987.
Perceelsoppervlakte: 487 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 157 m2, inhoud: 629 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dubbele beglazing, vloerverwarming in badkamer en voorzien van diverse rolluiken (begane grond). Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek