Opnieuw zoeken

BUNDE | Repenhof 13

Vraagprijs € 395.000,- k.k.

 

OPEN HUIS:
MAANDAG 27 JUNI VAN 17.00 UUR TOT EN MET 18.00 UUR.

Op een mooie rustige locatie gelegen, vrijstaand geschakeld woonhuis met 4 slaapkamers, garage en fraai aangelegde tuin op het westen met diverse terrassen.

Typering:
Dit vrijstaand geschakelde woonhuis is in Bunde gelegen en in de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap. Bunde beschikt over voldoende winkelvoorzieningen en twee basisscholen, sportfaciliteiten (voetbal/ hockey/ golf). Daarnaast is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van Maastricht en overige uitvalswegen. Maastricht ligt op circa 6 kilometer afstand en is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree met overkapping, hal, meterkast en toilet met wandcloset en fonteintje. L-woonkamer (circa 32 m2), bijkeuken alwaar aanrechtcombinatie met oven, koelkast, diepvries en spoelbak, ruime open leefkeuken (5,40 x 3,28) met vloerverwarming en fraaie aanrechtcombinatie voorzien van vaatwasser, spoelbak, inductiekookplaat, koelkast, diepvries en afzuigkap, vanuit de keuken middels openslaande tuindeuren toegang naar de fraai aangelegde tuin en de garage (7,00 x 2,99) met loopdeur. Gezellige mooi aangelegde tuin op het Westen met diverse terrassen. De gehele begane grond is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van toilet en keuken.

1e verdieping:
Ruime overloop, moderne badkamer (circa 7 m2) voorzien van douche, dubbele wastafel in badmeubel, wandcloset en designradiator. Slaapkamer I (3,40 x 2,40), ouderslaapkamer II (4,91 x 3,15), slaapkamer III (4,04 x x 2,12).
De gehele 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Te bereiken via vaste trap, slaapkamer IV (circa 10 m2) voorzien van 2 dakvensters en vloerbedekking, berging alwaar opstelplaats CV- ketel (huur, 2018) en witgoedaansluiting.

Algemeen:
Bouwjaar: 1988.
Perceeloppervlakte: 235 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 124 m2, inhoud circa 503 m3.
Energielabel: C.
Aanvaarding: in onderling overleg.
Dakisolatie, muurisolatie, voorzien van diverse rolluiken, zowel houten als kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek