Opnieuw zoeken

BUNDE | Prins Johan Frisolaan 6

In een gewilde woonwijk gelegen, half-vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers en garage, tuin gelegen op het zuidwesten en parkeergelegenheid op de oprit.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde (2 haltes van het MUMC+) als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien alwaar de meterkast, betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset met fonteintje. L-vormige woonkamer (circa 42 m2) voorzien van openhaard en toegang tot het overdekt terras en de tuin, gesloten keuken (3,50 x 2,43) voorzien van granieten aanrechtblad met combimagnetron en oven, inductiekookplaat, vaatwasser, spoelbak, wasemkap en koelkast. Garage (2,93 x 6,91) met toegang tot de omsloten tuin welke is gelegen op het zuidwesten en voorzien van een overkapping. De overkapping is verschuifbaar waardoor de achterzijde van het dak bereikbaar blijft en in uitgeschoven toestand ontstaat er een dubbele isolatie. De woonkamer is voorzien van een afzelia visgraat parket. De hal, toiletruimte en keuken zijn voorzien van een granieten tegelvloer.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (3,50 x 3,52), slaapkamer II ( circa 13 m2), slaapkamer III (2,43 x 4,38) met toegang tot het balkon, betegelde badkamer (2,43 x 5,00) alwaar witgoedaansluiting en voorzien van 2 vaste wastafels, ligbad, douche en wandcloset. De gehele 1e verdieping is voorzien van een parketvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vaste trap slaapkamer IV (35 m2, bij een nokhoogte van 1.50) voorzien van parketvloer en diverse dakramen (2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde van huis), opstelplaats cv-ketel (huur, 2016). Deze ruimte kan op verschillende manieren gebruikt en ingericht worden, de makelaar kan u hier tijdens een bezichtiging meer over vertellen.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1976.
Perceeloppervlakte: 235 m2. Gebruiksoppervlakte wonen: 152 m2,
inhoud: circa 593m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, gedeeltelijk houten kozijnen en kunststof kozijnen en dubbele beglazing, rolluiken aan de achterzijde (slaapkamers en badkamer) en de zijkant van de woning.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wils overeenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek