Opnieuw zoeken

BUNDE | Prins Clauslaan 45

In een gewilde woonwijk gelegen half-vrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4e slaapkamer) ruime oprit, garage en tuin gelegen op het noordoosten.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer en alwaar de meterkast en betegelde toiletruimte voorzien van closet met fonteintje. Riante doorzon woonkamer (circa 41 m2) voorzien van een grote raampartijen, parketvloer, keuken voorzien van eenvoudige aanrechtcombinatie met spoelbak, 4-pits elektrisch fornuis en wasemkap. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken is de tuin bereikbaar, deze is mooi aangelegd en gesitueerd op het noordoosten met een altijd zonnig gelegen deel achterin de tuin, garage (6,90 x 2,95) welke aan de voorzijde is voorzien is van een overkapping.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot slaapkamer I (circa 17 m2), slaapkamer II (circa 12 m2), slaapkamer III (circa 10 m2) alwaar wastafel, betegelde badkamer (circa 7 m2), voorzien van vaste wastafel, 2 doucheruimtes waarvan 1 met een regendouche en zitmogelijkheid, toilet en aansluiting wasmachine. De gehele 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderruimte (circa 39 m2, mogelijkheid tot het realiseren van een 4e slaapkamer) opstelplaats CV-ketel (huur) en unit mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1976.
Perceeloppervlakte: 323 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 156 m2, inhoud: circa 596 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, op de begane grond bevindt zich dubbele beglazing en de verdiepingen enkele beglazing en er zijn diverse rolluiken. Op zolder bevindt zich een asbesthoudend rookafvoerkanaal.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek