Opnieuw zoeken

BUNDE | Pletsstraat 25

Nabij het centrum van Bunde gelegen vrijstaand woonhuis, met 4 slaapkamers, zeer diepe garage en ruime tuin gelegen op het noordwesten.

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Souterrain:
Kelderruimte (3,99 x 1,79).

Begane grond:
Ruime entree voorzien van vloerbedekking, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje, meterkast, L- vormige woonkamer (circa 28 m2) met tegelvloer, openhaard en openslaande deuren naar de tuin, keuken (3,96 x 3,75) voorzien van vloerzeil, aanrechtcombinatie met granieten aanrechtblad, spoelbak, koelkast, oven, 4-pits fornuis en wasemkap, keukenboiler (huur, bouwjaar 2012), tuin is gelegen op het noordwesten, zeer ruime garage (13,33 x 3,30) en over de volledige lengte een carport (13,42 x 2,90). Berging (2,32 x 3,68) aan de zijkant van het huis.

1e verdieping:
Overloop met vloerbedekking, slaapkamer I (3,90 x 2,95) met muurkast, slaapkamer II (2,94 x 3,90), slaapkamer III (3,98 x 1,95) met muurkast, moderne betegelde badkamer (2.63 x 1.86) voorzien van wastafel, hangtoilet en een instapbad gecombineerd met douche. De gehele eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking, met uitzondering van slaapkamer III, deze is voorzien van vloerzeil en de badkamer heeft een tegelvloer.

2e verdieping:
Bereikbaar via vaste trap, overloop (circa 3,5m2), slaapkamer IV (circa 13 m2) alwaar opbergkasten, berging (circa 10 m2) met opstelplaats CV-ketel (huur, bouwjaar 2017).

Algemeen:
Bouwjaar: 1952
Perceeloppervlakte: 555 m2.
Woonoppervlakte: 132 m2, inhoud: 497 m3.
De woning is voorzien van houten kozijnen met enkel glas.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek