Opnieuw zoeken

BUNDE | Papenweg 68

Op een goede locatie gelegen instapklare, halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, inpandig te bereiken garage en fraaie tuin.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen. Het centrum van Maastricht (6 km.) is per auto, bus, fiets en trein goed bereikbaar. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (2,85 x 1,80).

Begane grond:
Entree/hal met laminaatvloer, moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime leefruimte (totaal circa 48 m2) voorzien van een laminaatvloer en schuifpui naar de ruime overkapping (4,63 x 2,75), open keuken voorzien van een moderne combinatie met kookeiland, keuken voorzien van vaatwasser, oven, Bora inductiekookplaat en koelkast, bijkeuken (1.96 x 2,41) alwaar witgoed aansluitingen en cv-ketel (huur, 2018), verzorgde tuin gelegen op het noord/oosten en inpandig bereikbare garage (5,84 x 2,67).

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,79 x 3,06) voorzien van vaste kast, slaapkamer II (3,69 x 3,14), slaapkamer III (3,13 x 2,77), moderne badkamer (2,26 x 3,53) voorzien van 2 vaste wastafels in meubel, hoekbad, inloopdouche en toilet, slaapkamer IV (4,89 x 3,02). Ook deze verdieping is voorzien van laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolderruimte (6,66 x 1,40).

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1955, gerenoveerd 2018.
Perceeloppervlakte: 265 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 130 m2, inhoud circa 572 m3.
De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en houten kozijnen, dakisolatie en spouwmuurisolatie.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek