Opnieuw zoeken

BUNDE | Meidoornlaan 22

In een de gewilde woonwijk Bunderveld, nabij de basisscholen gelegen vrijwel geheel gemoderniseerd instapklaar halfvrijstaand woonhuis met aanbouw (1979), patiotuin en zijtuin op het zuid/westen en ruime garage (geschikt voor 2 auto's).

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Provisiekelder (1,79 x 3,75) alwaar c.v.-gas (2016 (eigendom) en aansluiting wasmachine en droger.

Begane grond:
Entree met mooie tegelvloer, meterkast (2016), modern wandcloset (2016), L vormige woonkamer (circa 30 m2) voorzien van nieuwe laminaatvloer en open haard, leefkeuken (5,20 x 2,98) alwaar moderne aanrechtcombinatie voorzien van inductie kookplaat, wasemkap, combi magnetron/oven, spoelbak, koelkast en vaatwasser, overdekt terras (circa 12 m2), tuin met zitkuil, achterom en besloten zijtuin, grote garage (5,87 x 4,88) met 2 kantelpoorten en smeerput.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,48 x 2,87), slaapkamer II (3,79 x 2,82) slaapkamer III (2,90 x 2,63), moderne badkamer (2018) voorzien van ligbad/douche combinatie, designradiator en vaste wastafel.

De 1e verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1965, aanbouw circa 1979.
Perceelgrootte: 195 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 92 m2, inhoud: circa 366 m3.
De woning is vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, diverse rolluiken, dakbedekking hoofdbouw (2016) en dakbedekking bijbouw (2018) nieuwe meterkast (2016).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Asbesthoudende afvoer in kelder.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek