Opnieuw zoeken

BUNDE | Leenhof 6

Op een mooie rustige locatie gelegen, halfvrijstaand woonhuis met 3 slaapkamers, garage met sectionaalpoort, fraai aangelegde tuin met overkapping met veel privacy.

Typering:
Bunde is gelegen circa 6 kilometer van het centrum van Maastricht met goede verbindingen naar alle windstreken (op- en afrit A2 en A79, treinverbindingen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen en diverse busverbindingen). Voeg hierbij de beschikbaarheid van natuur (Bunderbos, Maas- en Geuldal), de aanwezigheid van basis- en voortgezet onderwijs en alle winkelvoorzieningen en Bunde biedt u voor nu en in de toekomst een prettig woonklimaat.

Begane grond:
Hal voorzien van tegelvoer vloerverwarming, meterkast, betegeld toilet met wandcloset en fonteintje. Doorzonwoonkamer (circa 35 m2) voorzien van vloerverwarming, open keuken met moderne aanrechtcombinatie voorzien van granieten aanrechtblad, vaatwasser, combi-oven, spoelbak, 5-pits gasfornuis, koelkast en afzuigkap en vloerverwarming, openslaande deur naar de fraai aangelegde tuin met veel privacy, garage met elektrische sectionaalpoort met afstandsbediening.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, slaapkamer I (2.15 x 3.76), slaapkamer II (2.84 x 4.51), slaapkamer III (3.39 x 2.13), geheel betegelde badkamer (2.88 x 1.99) voorzien van toilet, ligbad, vaste wastafelmeubel met kasten en designradiator.

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vaste trap (mogelijkheid tot realiseren vierde slaapkamer), zolderruimte I (2.49 x 4.24) met berging in knieschot, douche, wastafel en aansluiting witgoed, zolderruimte II (2.52 x 3.50) alwaar opstelplaats CV- ketel (Volta huur, 2000).

Algemeen:
Bouwjaar: 1987. Perceeloppervlakte: 216 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 83 m2 (exclusief zolder 20 m2), inhoud: 410 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, voorzien van zowel enkele beglazing als dubbele beglazing, houten en kunststof kozijnen en grotendeels voorzien van rolluiken.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (‘schriftelijkheidsvereiste’). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek