Opnieuw zoeken

BUNDE | Koningin Julianastraat 8

Sfeervolle vrijstaande jaren dertig woning geheel vernieuwd in 2005 voorzien van 5 slaapkamers oprit, garage en sfeervolle tuin.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, evenals twee basisscholen. Het (sport)verenigingsleven concentreert zich rondom het sportpark “Heiveld”, alwaar voetbal, tennis, hockey en golf het hele jaar door met regelmaat bedreven wordt. Het centrum van Maastricht ligt op ca. 5 kilometer afstand.

Souterrain:
Provisiekelder (5.25 x 1.98) voorzien van een tegelvloer.

Begane grond:
Ruime entree (5.25 x 1.98) voorzien van mooie plavuizenvloer, meterkast en een authentieke haard houten trap naar de eerste verdieping, ruime leefruimte (37 m2) bestaande uit woonkamer en eetkamer met zeer mooie eikenplankenvloer, design radiator en houtkachel, via tussenhal/portaal luxe toilet met fonteintje te bereiken deur naar het terras en de keuken (5.45 x 2.80) voorzien van een natuurstenen aanrechtblad, inductiekookplaat, vaatwasser, combioven/magnetron, koelkast en een plavuizenvloer, vanuit de keuken is er toegang tot de wasruimte (2.17 x 2.46), garage (circa 6.93 x 3,00) met sectionaal poort, radiators, dakisolatie en lichtkoepel, achtertuin gelegen op het oosten met ruim terras. Doormiddel van een vlizotrap in de keuken is de bergzolder (5.45 x 2.81) te bereiken, alwaar opstelplaats voor de cv-ketel (eigendom, 2015).

1e verdieping:
Overloop met vaste kast, slaapkamer I (1.96 x 2.74), slaapkamer II (3.58 x 3.46) en slaapkamer III (2.53 x 3.58), moderne badkamer (2.75 x 1.96) voorzien van bad, douche, hangcloset, wastafel in meubel en designradiator. De 1e verdiepingsvloer is voorzien van een mooie eiken parketvloer.

2e verdieping:
Te bereiken via vast trap alwaar: overloop, slaapkamer IV (circa 4.52 x 3.45) met laminaatvloer en berging in knieschot, slaapkamer V (circa 3.46 x 4.70) met laminaatvloer en berging in knieschot.

Algemeen:
Bouwjaar: 1935, 2e verdieping aanvullend gerenoveerd/gemoderniseerd in 2015.
Perceelgrootte: 361 m2,
Gebruiksoppervlakte wonen: 146 m2, inhoud: 712 m3.
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, dak is na geïsoleerd. Boeiboorden vernieuwd (2016).
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek