Opnieuw zoeken

BUNDE | Klumpkestraat 16

Op een sfeervolle locatie en in een kindvriendelijke woonwijk gelegen ruime, instapklare vrijstaande villa met 5 slaapkamers, 2 badkamers, linnenkamer, wijnkelder, fraai aangelegde tuin met 2 overdekte terrassen, groot balkon en ruime garage.

Typering:
Deze mooie vrijstaande villa is gelegen in de wijk "Ingenope". Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen. Het centrum van Maastricht (6 km) is per auto, bus, fiets en trein goed bereikbaar. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Portaal met toegang tot bijzondere wijnkelder (2,11 x 3,99).

Begane grond:
Ruime lichte hal/entree met garderobekast, meterkast en geheel betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Ruime lichte woonkamer (8,27 x 4,27) met grote schouwpartij. TV-kamer (4,07 x 4,27) met schuifpui naar tuin en overdekt terras. Eetkamer (4,07 x 4,33) met schuifpui en toegang tot terras. Grote Leef-keuken (circa 38 m2) vernieuwd in 2014 en voorzien van een modern kookeiland met 6-pits gaskookplaat, natuurstenen aanrechtblad, Amerikaanse koelkast, combi magnetron, stoomoven, oven, spoelbak en afzuiging, met schuifpui naar het overdekt terras en zonwering. Bijkeuken (4,24 x 2,38) met eenvoudig aanrechtblok en ruime kastenwand. De begane grond is voorzien van een mooie visgraat-parketvloer (2020) en vloerverwarming.
Ruime garage met elektrische sectionaalpoort alwaar standplaats CV-ketel (eigendom) en aansluitingen witgoed.

1e verdieping:
Ruime overloop met toegang tot slaapkamer I (4,40 x 4,17), linnenkamer (3,61 x 1,32), slaapkamer II (4,30 x 2,67) met toegang tot balkon (4,52 x 2,72), slaapkamer III (4,19 x 2,69), slaapkamer IV (4,19 x 2,69), slaapkamer V/kantoor (3,18 x 2,68), badkamer I (circa 13 m2) met vloerverwarming voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in badmeubel, badkamer II (circa 3 m2) met douche en vaste wastafel, separaat toilet. De gehele eerste verdieping met uitzondering van de badkamers en toilet is voorzien van een mooie brede parketvloer. De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

Zolder/vliering: Middels 2 vlizotrappen (vanuit slaapkamer I en slaapkamer III) te bereiken, volledig afgewerkte vliering met laminaatvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1993
Perceeloppervlakte: circa 725 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 264 m2, inhoud: circa 1185 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
De woning is gedeeltelijk voorzien van airco, en de eerste verdieping is voorzien van rolluiken, alarminstalatie.

Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek