Opnieuw zoeken

BUNDE | Klumpkestraat 13

Op een sfeervolle locatie en in een kindvriendelijke woonwijk gelegen ruim en goed onderhouden, instapklare moderne vrijstaand geschakelde woning met 4 slaapkamers, moderne luxe badkamer, fraai aangelegde voor- en achtertuin (zuidwest gesitueerd), plek voor 2 auto’s op eigen oprit.

Typering:
Deze mooie gezinswoning is gelegen in de wijk "Ingenope". Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de autosnelwegen A2 en A79 en heeft goede bus- en treinverbindingen. In Bunde zijn winkelvoorzieningen in ruime mate aanwezig, alsmede twee basisscholen. Het centrum van Maastricht (6 km) is per auto, bus, fiets en trein goed bereikbaar. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Ruim entree/hal (circa 12 m2), meterkast, moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje. De ruime woon/eetkamer (circa 59 m2) is voorzien van een parketvloer, open moderne keuken (6.03 x 2.97, bouwjaar circa 2005 gesitueerd uitbouw) voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, granieten aanrechtblad, inductiekookplaat, vaatwasser, combi oven, combi magnetron, koelkast, spoelbak en afzuigkap. Bijkeuken bereikbaar vanuit keuken en garage, alwaar aansluiting witgoed en stortbak, garage (circa 19 m2) inpandig via bijkeuken te bereiken, voorzien van tegelvloer en elektrische sectionaal poort. Vanuit de eetkamer heeft men middels openslaande tuindeuren toegang tot de fraai aangelegde achtertuin met ruim terras (zuidwest). De royale tuin heeft een sfeervol karakter met inbegrip van een houten patio en houten tuinhuis en voorziet in veel privacy. De tuin is middels schuifpui ook vanuit de keuken toegankelijk.

1e verdieping:
Overloop, moderne badkamer (2.04 x 3.89, 2011) voorzien van ligbad, inloopdouche, wandcloset, vast dubbele wastafelmeubel en designradiator, slaapkamer I (3.43 x 4.70), slaapkamer II (4.70 x 2.51), slaapkamer III (3.09 x 3.03) gehele verdieping is voorzien van parketvloer met uitzondering van de badkamer.

Zolder:
Overloop, middels vaste trap te bereiken. 2e verdieping alwaar opstelling CV ketel (huur, 2016), omvormer zonnepanelen, berging in knieschot, slaapkamer IV (5.67 x 5.69) voorzien van linoleum vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1996.
Perceeloppervlakte: circa 350 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 182 m2, inhoud: circa 699 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, hardhouten kozijnen met dubbele beglazing, 16 stuks zonnepanelen (eigendom). De woning is tevens gedeeltelijk van screens voorzien.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek