Opnieuw zoeken

BUNDE | Iepenlaan 70

In een van de mooiste lanen van Bunde gelegen, vrijstaande semi bungalow, 3 slaapkamers, met ruime inpandige garage (2 auto’s) en tuin op het zuiden met zwembad en een vrij en fraai uitzicht over de landerijen. Dit alles gelegen op een perceel van circa 1200 m2.

Typering:
Dit vrijstaand woonhuis is in Bunde gelegen en in de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap. Bunde beschikt over voldoende winkelvoorzieningen en twee basisscholen, sportfaciliteiten (voetbal/ hockey/ golf). Daarnaast is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van Maastricht en overige uitvalswegen. Maastricht ligt op circa 6 kilometer afstand en is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Hal, inpandige dubbele garage (5,73 x 7.34) voorzien van elektra, koud en warm water en twee elektrische poorten, kelder I (0,88 x 2,41), kelder II (3,87 x 3,62) alwaar aansluiting witgoed en nieuwe RVS aanrechtcombinatie.

Begane grond:
Ruime entree (circa 9m2) met vaste kast en meterkast, lichte en zonnige leefruimte (totaal circa 39 m2) met massieve parketvloer en moderne gashaard, deur naar tuin (zuidelijk gesitueerd) met zwembad, terras met overkapping (circa 13 m2) voorzien van lichtkoepel, haard, gesloten moderne Siematic keuken (2,40 x 3,62) voorzien van witte aanrechtcombinatie met granieten aanrechtblad en voorzien van vaatwasser, spoelbak, 5 pits gaskookplaat, wasemkap, Miele koelkast, combi-oven en stoomoven. Hal met vaste kast alwaar CV gasketel (eigendom, bouwjaar 2008), volledig betegeld modern toilet met wandcloset en fonteintje, hal naar slaapkamer I (5,74 x 2,71) voorzien van laminaatvloer, fraaie badkamer (1,95 x 4,69) voorzien van ligbad, wandcloset dubbele wastafel, elektrische vloerverwarming en inloopdouche, slaapkamer II (6,11 x 2,64) voorzien van laminaatvloer, slaapkamer III (4,53 x 3,62) voorzien van massieve parketvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1969.
Perceeloppervlakte: 1200 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 149 m2,  inhoud circa 660 m3.
Energielabel: C.
Dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie, gedeeltelijk geheel aan achterzijde voorzien van rolluiken, houten kozijnen met dubbele beglazing, 2 airco units, 15 zonnepanelen (eigendom, 2019 / 4300 KwH per jaar).
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door de koper te worden overgenomen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.  

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.  

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel  de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek