Opnieuw zoeken

BUNDE | Iepenlaan 42

In een van de mooiste lanen van Bunde gelegen halfvrijstaande bungalow met inpandige garage, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 18 zonnepanelen en een riante tuin op het zuiden, met prachtig vrij uitzicht over de landerijen.

Typering:
Deze halfvrijstaande bungalow is in Bunde gelegen en in de directe nabijheid van het Limburgse heuvellandschap. Bunde beschikt over voldoende winkelvoorzieningen en twee basisscholen, sportfaciliteiten (voetbal/ hockey/ golf). Daarnaast is het zeer gunstig gelegen ten opzichte van Maastricht en overige uitvalswegen. Maastricht ligt op circa 6 kilometer afstand en is per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar. Bunde biedt als forensen gemeente een heel plezierig woonklimaat.

Souterrain:
Ruime inpandige garage (9.35 x 6.16) voorzien van twee sectionaal poorten, alwaar opstelplaats CV-ketel en boiler (eigendom 2006.), eenvoudig aanrechtblok en kastenwand.

Begane grond:
Hal/entree (7m2) met garderobe, ruime eetkamer (3.86 x 3.68) voorzien van vloerbedekking, vanuit eetkamer toegang tot semi open keuken (6.19 x 2.38) voorzien tegelvloer en een granieten aanrechtcombinatie met inductie kookplaat, wasemkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast en combi oven/magnetron. Vanuit de eetkamer middels twee treden toegang tot de lager gelegen woonkamer (circa 45 m2) voorzien van vloerbedekking, open haard en middels schuifpui toegang tot riante tuin met prachtig vrij uitzicht. De woonkamer en eetkamer hebben vloerverwarming.

Slaapkamer I (circa 4.77 x 3.71) voorzien van vloerbedekking, schuifkastenwand en openslaande tuindeuren met badkamer I ensuite (7m2), volledig betegeld met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, designradiator en toilet. Slaapkamer II (2.64 x 3.37) voorzien van vloerbedekking en schuifkastenwand. Badkamer II (2.19 x 2,70) volledig betegeld met inloopdouche, wastafel, toilet. Slaapkamer III (circa 3.96 x 3.04) voorzien van vloerbedekking en schuifkastenwand.

Algemeen:
Bouwjaar: 1970/1971
Perceeloppervlakte: 809 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 148 m2, inhoud: circa 781 m3
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuur isolatie, Hr ++ glas, 18 zonnepanelen.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril makelaardij, met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek