Opnieuw zoeken

BUNDE | Hofkestraat 25

In de kindvriendelijke wijk "de Burcht" gelegen zeer nette en goed onderhouden/instapklare halfvrijstaande woning met 3 slaapkamers en mogelijkheid tot het realiseren van een 4e slaapkamer.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree met tegelvloer, meterkast, wandcloset en fonteintje, L- woonkamer voorzien van veel lichtinval (totaal circa 46 m2), open keuken met moderne aanrechtcombinatie (2011) voorzien van inductiekookplaat, wasemkap, spoelbak, koelkast, combimagnetron en vaatwasser, uitbouw/serre met veel lichtinval (2000), voorzien van zonnescreens (2018) en schuifpui naar de ruime tuin met veel privacy gelegen op het westen. Garage (6.21 x 2.99) voorzien van grote bergzolder middels vliering (2016) en de vloer is afgewerkt met een tegelvloer. De woonkamer, keuken en uitbouw zijn voorzien van een eiken parketvloer.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, slaapkamer I (circa 13 m2), slaapkamer II (3.81 x 2.15) slaapkamer III (2.16 x 4.17), badkamer (2.92 x 2.09) voorzien van vaste wastafel in badkamermeubel, douche, ligbad, en toilet. De slaapkamers zijn voorzien van een linoleum vloer.

2e verdieping:
Ruime zolder (5.16 x 3.51) via vaste trap bereikbaar (mogelijkheid voor een 4e slaapkamer) voorzien van novilon vloer, aansluiting witgoed en opstelplaats c.v.-ketel (huur,2018) en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1986.
Perceeloppervlakte: 350 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 124 m2, inhoud: circa 421 m3.
Dakisolatie, spouwmuurisolatie, dubbele beglazing, vloerisolatie (begane grond), deels houten kozijnen en deel kunststof kozijnen (2017) en gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek