Opnieuw zoeken

BUNDE | Burchtstraat 22

Een authentiek woonhuis op een riant perceel met 2 slaapkamers en mooie groene tuin met veel privacy en gelegen op het zuidwesten.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal alwaar de meterkast en de toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Woonkamer (3,76 x 5,03) voorzien van houten vloer, sierhaard en open keuken met eenvoudige keukenopstelling voorzien van spoelbak, 4-pits kookplaat, afzuigkap en koelkast, in de woonkamer de wenteltrap naar de eerste verdieping. Garage en de tuinhuis zijn te bereiken middels de riante oprit. Garage (6,11 x 5,43) en tuinhuis (circa 37 m2) met tegelvloer, direct tuincontact middels openslaande tuindeuren, eenvoudige keukenopstelling en badkamer (3,07 x 1,18) met inloopdouche, vaste wastafel en toilet. Riante mooi aangelegde tuin gelegen op het zuidwesten met voldoende privacy, diverse terrassen en vijver.

1e verdieping:
Overloop, met toegang tot slaapkamer I (4,11 x 3,11), en tot slaapkamer II (3,12 x 2,99) en de geheel betegelde badkamer (1,99 x 1,89) voorzien van ligbad, 2e toilet en vaste wastafel. De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Riante zolderruimte (5,42 x 4,18) te bereiken middels vaste trap voorzien van vloerbedekking, dakkapel en alwaar opstelplaats cv-ketel (eigendom, 1996).

Algemeen:
Bouwjaar: 1910
Perceeloppervlakte: 708 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 98 m2, inhoud: circa 342 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels houten kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek