Opnieuw zoeken

BUNDE | Beukenlaan 9

In het gewilde Bunde, nabij de basisscholen gelegen goed onderhouden, halfvrijstaand woonhuis met aanbouw, 3 slaapkamers, onderhoudsvriendelijke tuin en diepe garage.

Typering:
Bunde is gunstig gelegen ten opzichte van de op- en afritten van de A2 richting Eindhoven/Maastricht en de A79 richting Heerlen-Aken. Bunde is een deelgemeente van de gemeente Meerssen. Het centrum van Meerssen is in de directe nabijheid en is in de afgelopen jaren volledig heringericht en heeft thans vele (winkel)voorzieningen, terwijl Bunde zelf ook alles te bieden heeft. Zowel in Bunde als Meerssen is een station, terwijl de streekbus ook beide plaatsen aandoet. Voeg hierbij het natuurschoon in de directe omgeving en deze plek biedt u een zeer plezierig woonklimaat.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van tegelvloer, wandcloset en fonteintje, meterkast, toegang tot de woonkamer (circa 25 m2) met veel lichtinval en voorzien van parketvloer met deur naar de aanbouw/veranda (circa 21 m2) voorzien van tegelvloer, alwaar aansluitingen witgoed. Gesloten keuken (circa 7 m2), voorzien van tegelvloer en 4-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast en toegang tot kelderkast met geiser (eigendom), zeer diepe garage (9,06 x 2,94) met sectionaalpoort en separate stookruimte alwaar CV ketel (eigendom, 1987). Vanuit de veranda middels een schuifpui toegang tot de tuin (8,3 x 6,15) en achtergevel voorzien van een elektrisch zonnescherm.

1e verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, slaapkamer I (3,28 x 3,63), slaapkamer II (3,62 x 3,63) en slaapkamer III (2,22 x 2,80). De geheel betegelde badkamer (1,52 x 2,22) is voorzien van een wastafelmeubel, toilet en douche. 

Algemeen:
Bouwjaar: 1967.
Perceelgrootte: 244 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 106 m2, inhoud: circa 473 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dubbele beglazing en rolluiken.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek