Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Zwaluwstraat 9

Op een goede, rustige locatie gelegen halfvrijstaande woning, nabij bos en natuurgebied met 4 slaapkamers, badkamer, ruime oprit en tuin gelegen op het Zuiden met veel privacy.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in de nabijheid aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand en het centrum van Valkenburg op circa 3 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/hal voorzien van parketvloer, meterkast, trapkast en geheel betegeld toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Woonkamer (circa 26 m2) met veel licht inval en voorzien van een mooie parketvloer. Semi open keuken (3,14 x 2,60) voorzien van koelkast, oven, inductie kookplaat, wasemkap, spoelbak, vaatwasser en toegang tot de tuin. Middels het terras te bereiken betegelde garage (6,00 x 3,26) met bergzolder en voorzien van sectionaalpoort. Fraaie aangelegde betegelde tuin met een grote overkapping, veel privacy en een achterom.

1e verdieping:
Overloop voorzien van een laminaatvloer, met toegang tot slaapkamer I (3,15 x 2.61), slaapkamer II (circa 15 m2), slaapkamer III (3,72 x 3,23) alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie lichte laminaat vloer. Geheel betegelde badkamer (2,17 x 1,81) voorzien van tegelvloer, hoekligbad, wastafel, wandcloset en designradiator.

2e verdieping:
Via vaste trap te bereiken zolder, overloop, slaapkamer IV (circa 14 m2) voorzien van een laminaatvloer en een dakvenster. CV- en bergruimte alwaar opstelplaats CV-ketel (huur, 2017) en mechanische ventilatie.

Algemeen:
Bouwjaar: 1972.
Perceeloppervlakte: 234 m2.
Woonoppervlakte: 117 m2, inhoud: 406 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, kunststofkozijnen met dubbele beglazing en diverse rolluiken.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek