Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Vinkenweg 1

In een kindvriendelijke buurt gelegen instapklare, royale vrijstaande woning met 4 slaapkamers, garage met vliering en een mooie ruime aangelegde tuin.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Souterrain:
Vanuit de woonkamer/hal heeft men toegang tot de kelder (circa 25 m2) alwaar aansluiting witgoed.

Begane grond:
Entree/ hal, meterkast, toiletruimte alwaar wandcloset en fonteintje, semi-open keuken ( circa 10 m2, 2016) alwaar moderne nieuwe aanrechtcombinatie voorzien van composiet aanrechtblad, 5 pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, combi oven/magnetron, koffiezetapparaat en koelkast, ruime woonkamer (circa 40m2) met veel lichtinval, vanuit de woonkamer is er toegang middels schuifpui naar de mooi aangelegde tuin met overdekt terras en vrijstaande garage (7,68 x 3,86) met sectionaal poort.
De begane grond (m.u.v. entree/hal) is voorzien van een eiken parketvloer.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,25 x 3,31) voorzien van parketvloer, slaapkamer II (2,83 x 4,01) voorzien van parketvloer, kleedkamer (2,18 x 2,60) voorzien van parketvloer, slaapkamer III (circa 7 m2) voorzien van vloerbedekking, badkamer (2,92 x 3,82) volledig betegeld, voorzien van ligbad, douche, toilet en wastafel.

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vaste trap, slaapkamer IV (circa 28 m2) voorzien van laminaatvloer, dakraam en berging in de knieschotten, opstelplaats CV-combiketel (eigendom, 2011).

Algemeen:
Bouwjaar: 1930, verbouwing 2001
Perceeloppervlakte: 832 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 153 m2 , inhoud: 643 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie (2001), spouwmuurisolatie in uitbouw en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

 

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek