Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Valkenburgerstraat 69 a -71

Vraagprijs € 399.000,- k.k.

In een kindvriendelijke buurt gelegen, vrijstaande woning op ruim perceel, bestaande uit 2 wooneenheden met in totaal 4 slaapkamers, 2 badkamers, twee keukens, garage en riante aangelegde tuin, ideaal voor dubbele bewoning.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Souterrain:
Wooneenheid I (Voorhuis): Kelderruimte I (circa 13 m2) alwaar rekken en opstelplaats CV-ketel (huur) bwj. 2012), en aansluiting wasmachine en droger, kelderruimte II (circa 14 m2). Wooneenheid 2 (Achterhuis): Kelderruimte 1 (circa 24 m2) alwaar opstelplaats 2e CV-ketel (huur, bwj. 2009).

Begane grond wooneenheid I (Voorhuis):
Entree, meterkast, trapkast, toiletruimte alwaar closet en fonteintje, woonkamer (circa 31 m2) met veel licht en openhaard, open keuken (circa 9 m2) alwaar gedateerde aanrechtcombinatie met spoelbak en diverse kastruimten.
De entree is voorzien van een marmeren vloer, de woonkamer van een laminaatvloer en de keuken van een tegelvloer.

1e verdieping wooneenheid I:
Overloop, slaapkamer I (4,03 x 3,77) alwaar inbouwkast en balkon (1,02 x 2,90), slaapkamer II (4,08 x 3,57), slaapkamer III (circa 10 m2) alwaar 2 inbouwkasten, moderne badkamer I (2,80 x 1,82), volledig betegeld met inloopdouche, wastafel in meubel, opbergkast, toilet en designradiator. Deze gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping wooneenheid I:
Zolder te bereiken via kruipluik in inbouwkast op slaapkamer III (2,00 x 6,64 bij een nokhoogte van 1,50 meter).

Begane grond wooneenheid II (Achterhuis):
Overdekt entree, hal, meterkast, wandkast, ruime woonkamer (circa 49 m2) voorzien van openhaard en twee schuifpuien met overkapping en de gehele woonkamer voorzien van een parketvloer, open keuken (2,48 x 3,76) met aanrechtcombinatie voorzien van dubbele spoelbak, 4-pitsgasformuis, wasemkap, en oven, bijkeuken I (3,24 x 2,16) met aansluiting wasmachine en droger, tevens de toegang tot het souterrain, separate toiletruimte met toilet en fonteintje, slaapkamer I (3,66 x 4,78) met inloopkast (1,79 x 2,16), moderne badkamer I (bouwjaar 2002) alwaar dubbele toilettafel in wandmeubel, veel opbergruimte, ligbad, inloopdouche, hangtoilet en bidet. Bijkeuken/studeerkamer II (4,28 x 1.98) alwaar groot raam een wastafel in meubel, via deze ruimte is de garage inpandig bereikbaar.
De betegelde garage (6,02 x 3,27) heeft een elektrische kantelpoort met deur, hier is tevens de afstelplaats van de keukenboiler t.b.v. de bijkeuken/studeerkamer. De riante omsloten tuin is via de woonkamer en de garage bereikbaar en is gesitueerd op het noorden, achterin de tuin is er nog een houten tuinhuisje (2,96 x 1,45) aanwezig.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1965.
Perceeloppervlakte: 869 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 258 m2 , inhoud: 1137 m3.
De woning is voorzien van zowel houten kozijnen als kunststof kozijnen met enkel en dubbel glas, de spouw en het dak van het voorhuis is niet geïsoleerd, uitbouw is later gebouwd en is wel geïsoleerd. Huisnummer 71 + 69a hebben beide energielabel C.
Saneerde olietank aanwezig met KIWA certificaat, en een eterniet dakbeschot in het voorhuis.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek