Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Sibberweg 19

Op een goede locatie landelijk gelegen, dit halfvrijstaand woonhuis op zeer ruim perceel (circa 2196 m2) met vrij uitzicht, 5 slaapkamers, badkamer, ruime werkplaats/hobbyruimte (circa 77m2), oprit en carport, vrijstaande garage en tuin op het oosten.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten in de nabijheid aanwezig. Het centrum van Maastricht en Heerlen met al haar winkelvoorzieningen liggen op circa 9 kilometer afstand en het centrum van Valkenburg op circa 3 kilometer afstand.

Souterrain: Kelderruimte (circa 14 m2).

Begane grond:
Ruime betegelde hal voorzien van meterkast en geheel betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje. Riante leefruimte (circa 50 m2) voorzien van tegelvloer bestaande uit eetkamer en woonkamer met erker. Ruime leefkeuken (3,18 x 6,44 ) met aanrechtcombinatie voorzien van 4 pitsgaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast, combi-magnetron en spoelbak. Portaal met toegang naar de bijkeuken (4,61 x 2,51) met eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, aansluiting witgoed en aansluitend berging I (1,87 x 3,93) alwaar opstelplaats CV ketel (eigendom, 2004) en berging II (2,21 x 2,51). Vanuit portaal ook toegang tot kantoorruimte (2,21 x 6,44) en de riante achtertuin welke op het oosten gesitueerd is. Ruime werkplaats/hobbyruimte (circa 77 m2) te bereiken vanaf de tuin/oprit. De werkplaats is tevens voor zien van berging (circa 9m2) alwaar toiletruimte. Aansluitend bevindt zich de carport aan de achterzijde. Vrijstaande garage (4,94 x 3,20) met berging (circa 39 m2) en vliering bereikbaar met vlizotrap.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,52 x 4,24), geheel betegelde badkamer (2,89 x 3,47) voorzien van ligbad, toilet, bidet, douche en wastafelmeubel, slaapkamer II (circa 12,5 m2), slaapkamer III (3,18 x 3,49). De gehele verdieping, met uitzondering van de badkamer, is voorzien van een laminaatvloer.

2e verdieping:
Via vaste trap bereikbaar, overloop, slaapkamer IV (circa 11 m2) voorzien van een dakkapel, slaapkamer V (circa 14 m2) voorzien van een dakkapel en vaste kasten. Beide slaapkamers zijn voorzien van berging in de knieschotten en vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: 1920, verbouwd in 1988 en 2004.
Perceeloppervlakte: 2196 circa m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: circa 250 m2, inhoud: circa 1291 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie (voorzijde), hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Energielabel: B. Aanvaarding: in onderling overleg (vanaf augustus mogelijk).

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek