Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Rijksweg 25

Op een mooie locatie gelegen, vrijstaand woonhuis met vrij uitzicht, 3 slaapkamers (met mogelijkheid tot 4e en 5e slaapkamer), ruime garage en grote tuin.

Typering:
Deze woning is centraal gelegen in Berg en Terblijt tussen Valkenburg en Maastricht. De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Door de directe nabijheid van het centrum van Valkenburg (circa 3 km) en Maastricht (circa 5 km) heeft Berg en Terblijt zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, UWC, Universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ravensbos en prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte loopafstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Souterrain:
Kelderruimte I (4,53 x 2,00), kelderruimte II (3,24 x 2,48) alwaar opstelplaats CV-ketel (eigendom, bouwjaar 2015).

Begane grond:
Entree/hal met tegelvloer, meterkast, vanuit de entree is de woonkamer en de keuken bereikbaar, ruime doorzon woonkamer (circa 30 m2) voorzien van vloerbedekking en open haard, keuken (3,18 x 2,46), eenvoudige aanrechtcombinatie voorzien van spoelbak, koelkast, keramisch kookplaat, oven en wasemkap, vanuit de keuken heeft men toegang tot de multifunctionele ruimte (5,02 x 3,15) deze biedt toegang tot de garage en de tuin, volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, ruime garage (circa 20 m2) met aansluiting wasmachine, wasdroger en er is een gootsteen, de tuin is gedeeltelijk betegeld en is gelegen op het Noorden met vrij uitzicht!

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (3,97 x 3,49), slaapkamer II (circa 16 m2), slaapkamer III (3,23 x 2,48), volledig betegelde badkamer (2,54 x 1,96) voorzien van een douche, ligbad, wastafel en toilet. De gehele eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Middels vlizo trap te bereiken bergzolder, ruimte I (circa 7 m2), ruimte II (circa 12 m2) voorzien van twee dakramen.
Gehele verdieping is voorzien van een houten vloer.

Algemeen:
Bouwjaar: 1966
Perceeloppervlakte: circa 510 m2
Gebruiksoppervlakte wonen: 115 m2, Inhoud: 610 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, houten kozijnen met dubbele beglazing.
Indien er in de woning huurtoestellen aanwezig zijn zoals CV-ketel, boiler, zonnepanelen, mechanische ventilatie etc. dan dienen deze door koper over te worden genomen.
Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek