Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Rijksweg 105

Op een mooie locatie gelegen, te renoveren halfvrijstaand karakteristiek mergel woonhuis met 4 slaapkamers, met mogelijkheid tot verbouwen tweede verdieping, werkplaats/garage en een tuin gelegen op het noorden.

Typering:
De woning is centraal gelegen in Vilt (Berg en Terblijt) tussen Valkenburg en Maastricht. De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Door de directe nabijheid van het centrum van Valkenburg (circa 3 km) en Maastricht (circa 5 km.) heeft Vilt zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, UWC, Universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ravensbos en prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte loopafstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Souterrain:
Kelderruimte (4,65 x 3,86).

Begane grond:
Entree met karakteristieke tegelvloer, toiletruimte met toilet en fonteintje en toegang tot de diverse woonruimtes, woonkamer I (4,43 x 4,03) woonkamer II (4,95 X 4,32), beide kamers zijn voorzien van een parketvloer, eenvoudige keuken (4,43 x 2,79) alwaar aanrechtcombinatie met spoelbak, elektrisch fornuis, oven en wasemkap en tuinkamer (1,94 x 3,50) welke toegang biedt naar de volledige betegelde omsloten tuin met tuinhuisje (2,32 x 1,32), gelegen op het Noorden, werkplaats/garage (circa 113 m2) voorzien van openslaande deuren, grote raampartijen en een inbouw opbergkast, deze ruimte kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, kleine oprit met afsluitbaar hek.

1e Verdieping:
Overloop, slaapkamer I (4,99 x 4,45), slaapkamer II (4,57 x 4,07), slaapkamer III (2,79 x 4,57), badkamer (circa 7 m2 voorzien van ligbad, wastafel in meubel en opstelplaats van CV-ketel (huur). De badkamer heeft een betegelde vloer en de wanden zijn voorzien van houten schroten. De slaapkamers zijn allen voorzien van houten plankenvloeren.

De werkplaats/garage heeft middels een vaste trap te bereiken bergzolder (circa 105 m2) met berging en dakraam.

2e Verdieping:
Via vaste trap bereikbaar bergzolder mogelijkheid tot 4e slaapkamer (circa 62 m2), diverse kleine dakraampjes en opstelplaats CV-ketel (eigendom). Gehele verdieping is voorzien van een houten plankenvloer.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1911, te moderniseren.
Perceeloppervlakte: circa 334 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 226 m2 (exclusief 226 m2 werkplaats/garage)
Inhoud: 1.635 m3 (inclusief werkplaats/garage) Asbest aanwezig, enkele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek