Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Op de Dries 79

In een kindvriendelijke buurt gelegen instapklare, halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers, ruime zolder, garage en tuin op het Noord-Westen.

Typering:
De locatie is zonder meer goed te noemen. Berg en Terblijt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Tevens zijn winkelvoorzieningen, basisonderwijs en sociale faciliteiten aanwezig. Het centrum van Maastricht met al haar winkelvoorzieningen ligt op circa 6 kilometer afstand.

Begane grond:
Entree/ hal, meterkast, toiletruimte alwaar closet en fonteintje, ruime woonkamer (circa 42 m2) met uitbouw, open keuken alwaar witte aanrechtcombinatie, voorzien van 4 pits gas kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, oven en veel kastruimte. Via de keuken is er een toegang naar de ruime garage (2.89 x 6.02) voorzien van sectionaal poort. Tevens is er een toegang naar de tuin met ruim terras en tuinhuis. De begane grond is voorzien van een lichte tegelvloer.

1e verdieping:
Ruime overloop, slaapkamer I (3.70 x 2.18), slaapkamer II (4,52 x 2.89), slaapkamer III (3.38 x 2.18), moderne badkamer (bouwjaar 2018)( 2.87 x 1.95) voorzien van inloopdouche, wastafel in badmeubel en wandcloset. Deze gehele verdieping is voorzien van een mooie laminaatvloer met uitzondering van de badkamer.

2e verdieping:
Zolder te bereiken via vaste trap, ruime overloop alwaar mechanische ventilatie unit en CV-combiketel (huur circa €36,05 per maand, 2016) en aansluiting witgoed, ruime slaapkamer IV (5.03 x 2.67) voorzien van vloerbedekking.

Algemeen:
Bouwjaar: 1989.
Perceeloppervlakte: 210 m2.
Gebruiksoppervlakte wonen: 98 m2 , inhoud: 486 m3.
De woning is voorzien van dakisolatie, kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek