Opnieuw zoeken

BERG EN TERBLIJT | Merelstraat 10

Op een mooie kindvriendelijk locatie gelegen, geheel gemoderniseerd instapklaar halfvrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, ruime oprit, carport, garage en een op het Noord-Oosten gelegen onderhoudsvriendelijke tuin.

Typering:
De woning is centraal gelegen in Vilt (Berg en Terblijt) tussen Valkenburg en Maastricht. De locatie is zonder meer goed te noemen. Vilt is landelijk gelegen en behoort tot de gemeente Valkenburg. Door de directe nabijheid van het centrum van Valkenburg (ca.3 km) en Maastricht (ca. 5 km.) heeft Vilt zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, UWC, Universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ravensbos en prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte loopafstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Begane grond:
Entree/hal met mooie massief houten Jatoba parketvloer, garderobekast en meterkast, moderne gestucte toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Middels de glazen taatsdeur bereikt men de woonruimtes, Ruime doorzon woon/eetkamer (circa 36 m2) met dezelfde mooie Jatoba parketvloer als in de hal. Moderne witte Semi open keuken (3.47 x 2.66) met grote(1 m x 1 m) granieten tegelvloer, voorzien van een inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser en granieten aanrechtblad, vanuit de keuken heeft men zicht en toegang op de moderne tuin. Vanuit de woonkamer via een grote schuifpui komt men bij het knusse overdekte terras (4.58 x 2.93) met elektrische verwarming, deur naar de oprit (carport) met inbouwspots, en de mooie onderhoudsvrije tuin (circa 6.51 x 5.59) met wederom grote (1 m x 1 m) tuintegels. Via de tuin komt men ook in de garage (6.51 x 3.02).

1e Verdieping:
Overloop, moderne wit betegelde badkamer (1.74 x 3.32) voorzien van twee wastafels in meubel, ligbad, en wandcloset, slaapkamer I (circa 2.94 x 3.18) met toegang tot klein balkon. Slaapkamer II (circa 4.22 x 3.38) met grote kastenwand, slaapkamer III (2.89 x 3.19) nu in gebruik als inloopkast (Walkin closet). De gehele verdieping is voorzien van een grindvloer met uitzondering van badkamer deze is voorzien van graniet.

2e Verdieping:
Via vaste trap bereikbaar overloop alwaar toegang tot de mooie ruime slaapkamer IV (circa 3.21 x 3.85) met dakkapel (bwj. 2016) en bergruimte in de knieschotten, via de overloop heeft men ook toegang tot de wasruimte, berging en de bergruimte alwaar CV- HR combiketel (eigendom) en Geizer (eigendom). Gehele verdieping is voorzien van een grindvloer m.u.v. berging.

Algemeen:
Bouwjaar: circa 1972, geheel gerenoveerd.
Perceeloppervlakte: 272 m2,
Gebruiksoppervlakte wonen: 123 m2. (exclusief berging, overkapping en garage). Inhoud: 426 m3.
Het dak is geïsoleerd en de dakkapel is v.v. een inbouwrolluik en aan de buitenzijde voorzien van onderhoudsvriendelijke Trespa-platen, geheel voorzien van kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing met HR beglazing. gedeeltelijk voorzien van rolluiken. Woning is in 2013 wit geschilderd. Aanvaarding in onderling overleg.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons Tijs & Cyril Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Informatie:
Tijs & Cyril Makelaardij
Bunderstraat 113, 6231 EJ Meerssen
T: 043 3655655
E: info@tijsencyril.nl

Uw woning verkopen?

Wanneer u uw huis wilt verkopen, vraag dan een adviesgesprek aan. Wij komen dan bij u langs om u vrijblijvend te adviseren over de mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek